ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Δείξαμε χαρακτήρα»

Τα λόγια του Θοδωρή Βλάχου μετά τη νίκη με τη Μαρσέιγ, αλλά και το μήνυμα για την επόμενη χρονιά.

Τελευταίο ματς της χρονιάς για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Νίκη κόντρα στους Γάλλους και 7η θέση στο φετινό Final-8. Με τον Θοδωρή Βλάχο να στέκεται στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του κόντρα στη Μαρσέιγ.

Με τον Έλληνα προπονητή να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα: «Στο τέλος αποφασίσαμε να απολαύσουμε ένα παιχνίδι εδώ στο Βελιγράδι. Αυτό είναι σημαντικό γιατί θέλω να είμαι δίκαιος με τους παίκτες μου. Κάναμε ό,τι  οργανώσαμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Κερδίσαμε όλους τους εγχώριους τίτλους και ήρθαμε εδώ στο Βελιγράδι. Ξέρω ότι αυτή η ομάδα με 9 νέους παίκτες προφανώς θα ήταν δύσκολο να κάνει κάτι σπουδαίο εδώ αλλά με τον τρόπο που παίξαμε στα δυο πρώτα παιχνίδια δεν ήμασταν ικανοποιημένοι γιατί δεν παλέψαμε καθόλου».

Ο κόουτς των νταμπλούχων Ελλάδας, πρόσθεσε: «Στο τελευταίο παιχνίδι το οποίο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αποφασίσαμε να δείξουμε το χαρακτήρα μας. Να παρουσιάσουμε κάτι, να νιώσουμε το παιχνίδι και να δείξουμε τόσο στους εαυτούς μας όσο και στον κόσμο κάτι. Είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή εμφάνιση αλλά και από τις εμφανίσεις μας στη διάρκεια αυτής της σεζόν. Η σεζόν συνεχίζεται και θα δούμε την επόμενη χρονιά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button