ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δείξαμε χαρακτήρα»

Στην κατάθεση ψυχής που έδειξαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του εστίασε ο Κώστας Παπανικολάου τους λόγυς που οδήγησαν στην ισοφάριση της σειράς επί της Αναντολού Εφές σε 2-2.

 

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με ιερό πάθος και βγάζοντα τρομερή ενέργεια και πάμπολλα ψυχικά αποθέματα απέδειξε ότι διαθέτει το μέταλλο της ομάδας που ξέρει πώς θα ανταποκριθεί σε ειδικές καταστάσεις και θα αντιδράσει όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αποδίδοντας καταπληκτικά και πολύ μυαλωμένο μπάσκετ αφόπλισαν τα ατού της Αναντολού Εφές, σπάζοντας την έδρα της ομάδας του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ισοφαρίζοντας σε 2-2 τη σειρά κι ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας που κατέκτησαν με τόσο κόπο κατά την διάρκεια της φετινής πιο απαιτητικής Ευρωλίγκας όλων των εποχών

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν από τους σημαντικότερους συντελεστές επάνω στους οποίους οικοδομήθηκε η πολύ σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού.

Ο 27χρονος φόργουορντ στις δηλώσεις του στάθηκε στην δύναμη ψυχής που έβγαλαν οι πρωταθλητές Ελλάδας

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Σήμερα, κάναμε κατάθεση ψυχής. Δείξαμε χαρακτήρα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έναν τελικό. Όμως, δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να σκεφτούμε τα δύο παιχνίδια που χάσαμε και τη διαφορά με το σημερινό και να προετοιμαστούμε για τον πέμπτο τελικό. Εχουμε έναν τελικό στην έδρα μας και θα είμαστε πολύ αφελείς αν δεν το εκμεταλλευτούμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button