ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κορμπεράν: «Πολύ σημαντικό το πρώτο βήμα»

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Πράγματι, για έναν νέο προπονητή το πιο σημαντικό είναι το πρώτο του ματς. Ειδικότερα όταν θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση της πρόκρισης. Αυτό ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Κορμπεράν: «Πολύ σημαντικό το πρώτο βήμα».

Ο Κορμπεράν έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα

Στις δηλώσεις που έκανε ο 39χρονος κόουτς ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την πρωταθλήτρια Σλοβακίας, δεν κρύφτηκε. Λοιπόν, άνοιξε τα… χαρτιά του. Διότι σχολίασε πώς έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα. Όσον αφορά στις αλλαγές στη λίστα της UEFA, θα γίνουν γνωστές μετά και τη σημερινή προπόνηση. Ώστε να μην προκύψει το παραμικρό. Αναλυτικά, ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε για…

το κλειδί του αυριανού αγώνα για τη νίκη και την πρόκριση: «Νομίζω όπως είπα και πριν πως το ψυχολογικό κομμάτι, το κίνητρο και η αντίδραση είναι τα πιο σημαντικά. Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να δείξουμε είναι να είμαστε ενωμένοι και να δείξουμε ομαδικότητα. Ξέρω ότι βρίσκομαι σε μια ομάδα με πολύ δυνατούς οπαδούς. Είναι σημαντικό να δείξουμε αύριο ότι βρισκόμαστε εδώ ενωμένοι για να τα καταφέρουμε. Και έχουμε δυο παιχνίδια για να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ σημαντικό όμως να κάνουμε το πρώτο βήμα».

Έχω αποφασίσει για τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα

Στη συνέχεια, ο Ισπανός προπονητής μίλησε ακόμη για…

το αν έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα, αλλά και τις αλλαγές στη λίστα της UEFA: «Θα κάνουμε δυο αλλαγές στη λίστα της UEFA και μετά από τις λίγες μέρες και τις δοκιμές έχω καταλήξει ποια θα είναι η εντεκάδα στο αυριανό παιχνίδι. Αύριο θα είναι γνωστές οι δυο αλλαγές, οπότε θα τα πούμε αύριο η μετά τη σημερινή προπόνηση, καθώς υπάρχει ακόμη μια προπόνηση».

το αν θα υπάρξει κάποια έκπληξη στις αλλαγές με παίκτες που δεν υπολογίζονταν από τον προηγούμενο προπονητή: «Όλα εξαρτώνται το πως βλέπει ο καθένας τους παίκτες. Εγώ το κρίνω με τη δική μου οπτική, οπότε σύμφωνα με αυτές τις ώρες που πέρασα με τους ποδοσφαιριστές. Θα αποφασίσω με τα δικά μου κριτήρια. Θα πάρω τις δικές μου αποφάσεις σχετικά με τους παίκτες. Όλοι οι παίκτες που θα βρεθούν στη λίστα προπονούνται με την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button