ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Χρυσός» ο Χρήστου στο Mare Nostrum

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι πώς ο Απόστολος Χρήστου συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και κούρσες. Καθώς ήταν πολύ καλές και το Σαββατοκύριακο. Δηλαδή κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο μίτινγκ του Μονακό. «Χρυσός» ο Χρήστου στο Mare Nostrum.

Χρυσά μετάλλια για τον Απόστολο Χρήστου!

Καταρχάς ήταν εκείνος που ξεχώρισε, από ελληνικής πλευράς, στους αγώνες που έγινε το Σάββατο. Έτσι, ο πρωταθλητής Ευρώπης και χάλκινος παγκόσμιος κατέκτησε αρχικά το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 100μ. ύπτιο. Ειδικότερα με χρόνο 53.34 και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Επίσης, λίγο αργότερα, κατέκτησε την πρωτιά και στα 50μ. ύπτιο με 25.12. «Χρυσός» ο Χρήστου στο Mare Nostrum.

Ωστόσο, το αγώνισμα είχε συνέχεια την Κυριακή. Όταν και κολύμπησαν οι τέσσερις καλύτεροι κολυμβητές του τελικού, ενώ μετά θα ακολουθήσουν οι δύο πρώτοι αυτού του νέου αγώνα. Επιπλέον, το Σάββατο, ο Απόστολος Παπαστάμος πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. μικτή ατομική με 2:01.93. Ακόμα, ο Στέργιος Μάριος Μπίλας ήταν 4ος στον τελικό των 50μ. πεταλούδα Ανδρών με 24.77. Άρα θα αγωνιστεί ξανά την Κυριακή.

Πάλι πρωτιά για τον Χρήστου στο Mare Nostrum

Λοιπόν, την Κυριακή, ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε οριστικά το χρυσό μετάλλιο και στα 50μ. ύπτιο. Μιας και έκανε χρόνο 24.79. Επιπρόσθετα, τερμάτισε στη δεύτερη θέση στα 200μ. ύπτιο με επίδοση 1:57.62. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Απόστολος Παπαστάμος αγωνίστηκε στον τελικό των 400μ. μικτής. Για να καταλάβει τη δεύτερη θέση με χρόνο 4:20.25. Όντως καλά τα πήγε και ο Στέργιος-Μάριος Μπίλας. Καθώς συμμετείχε στον τελικό των 50μ. πεταλούδας. Πέρα από αυτό είχε επίδοση 23.68 και κατέκτησε την τέταρτη θέση. «Χρυσός» ο Χρήστου στο Mare Nostrum.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button