Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρόνια Πολλά Σάκη Μουστακίδη [Video]

 

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα Πέμπτη (24/8) ο παλαίμαχος φορ του Ολυμπιακού και σύσσωμη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια σπεύδει να του ευχηθεί ολόψυχα χιλιόχρονος.

 

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Ισαάκ Μουστακίδη.

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού γιορτάζει τα γενέθλιά του αφού συμπληρώνει 55 χρόνια ζωής και σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια του εκφράζει θερμές ευχές.

Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό λίγο μετά την είσοδο του Γιώργου Κοσκωτά στην ομάδα του Πειραιά, το 1987, στα 19 του χρόνια. Στο ξεκίνημα του στην ομάδα, το όνομα του συζητιόταν συνεχώς καθώς ο ψηλόλιγνος Δραμινός σκόραρε κατά ριπάς. Κάποιοι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ομάδας, να χάσει σιγά σιγά τη θέση του (και λόγω της πληθώρας λύσεων, μεταξύ άλλων) και με την απόκτηση του μεγάλου Όλεγκ Προτάσοφ, να κλείσει οριστικά η πόρτα της 11άδας για εκείνον.

Η συνεχώς αυξανόμενη γκρίνια και ένταση στην ομάδα λόγω των τεράστιων διοικητικών προβλημάτων και της αποχής από τίτλους δεν έκαναν τον Ολυμπιακό εκείνης της εποχής έναν οργανισμό με υπομονή καθώς η ανάγκη για αποτελέσματα ήταν ασφυκτική.

 

Θυμηθείτε ορισμένες από τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε ο Σάκης Μουστακίδης

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button