Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρόνια πολλά Προεδράρα! (Videos)

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Διοικητικός Ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος γίνεται 54 ετών.Όλοι εδώ στο Redaroume και σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια του εύχεται πολλές επιτυχίες, Κούπες και διακρίσεις.

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την τεράστια αθλητική οικογένεια του Ολυμπιακού!

Ο Πρόεδρος του Θρύλου Βαγγέλης Μαρινάκης γιορτάζει τα γενέθλιά του, αφού γίνεται αισίως 54 ετών και ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως και πάντες εδώ στο Redarοume του ευχόμαστε ολόψυχα να τα χιλιάσει και να συνεχίσει να σαρώνει τους τίτλους και να φουσκώνει με υπερηφάνεια τα εκατομμύρια πιστών οπαδών της κορυφαίας ελληνικής ομάδας!

Τη στιγμή, όπου έχουν συμπληρωθεί ήδη εννιά χρόνια και ένας μήνας από την ημέρα, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαδέχθηκε τον Σωκράτη Κόκκαλη στην προεδρία της κορυφαίας ελληνικής ομάδας, οδηγώντας τον Θρύλο εκ του ασφαλούς σε συνεχόμενες κατακτήσεις τίτλων, ενώ το σημαντικότερο εκτόξευσε στα ύψη την δημοτικότητα της πειραϊκής ομάδας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επένδυσε από την πρώτη στιγμή και κατάφερε να δημιουργήσει μια αχτύπητη ομάδα, η οποία κάθε χρόνια σαρώνει τα πάντα στην Ελλάδα και φέρνει επιτυχίες στην Ευρώπη. Επί εποχής του ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν υποκλιθεί μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, γεγονός που αποδεικνύει την τεράστια προσπάθεια που κάνει τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του.

Ο Πρόεδρος των Πειραιωτών προσπαθεί καθημερινά για το καλό του Ολυμπιακού, τον οποίο λατρεύει και έχει γιγαντώσει ποδοσφαιρικά, με τα κατορθώματά του να μνημονεύονται σε όλη την Ευρώπη. Εκτός από σπουδαίος παράγοντας, ωστόσο, είναι σπουδαίος άνθρωπος. Το απέδειξε με την τεράστια προσφορά αγάπης του προς τους πρόσφυγες, στους οποίους ο Ολυμπιακός μοιράζει καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητού, ρούχα, αλλά και αθλητικά είδη.

Επί ημερών του ο Ολυμπιακός ξέχωρα από την οικονομική του ευημερία και σταθερότητα έχει να επιδείξει πολλά αξιοζήλευτα ρεκόρ και κατακτήσεις επτά συνεχόμενων πρωταθλημάτων!
Κορυφαία του σεζόν αυτή του 2015-16. Έκανε 17 στα 17 η ομάδα σπάζοντας το ρεκόρ της ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι με τις αλλεπάλληλες νίκες από εκκίνηση σεζόν, με το 17 στα 17 έσπασε το ρεκόρ επί Σόλιντ με 16 σερί νίκες, ενώ όπως προαναφέρθηκε, κατακτήθηκε το πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη διαφορά όλων των εποχών από τον δεύτερο. Ρεκόρ για το ελληνικό πρωτάθλημα.
Ακολούθησαν φυσικά τα πρωταθλήματα του 2017, του 2020, αλλά και το φετινό το πιο γλυκό!!!

Ας θυμηθούμε τις στέψεις πρωταθλημάτων του Ολυμπιακού επί διοικητικής σκέπης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button