ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χρειαζόμαστε την ουσία»

Στην ανάγκη οι παίκτες του να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που δημιουργούν στις αναμετρήσεις του στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’ Γιάννης Οκκάς.

 

Στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα της Super League 2 υποχρεώθηκε η Κ-23 του Ολυμπιακού χάνοντας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη 0-2 από την Καλαμάτα. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και είχαν την υπεροχή ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με άμεση συνέπεια στο δεύτερο μέρος να τιμωρηθούν από δύο δικά τους αμυντικά λάθη. Με τον τεχνικό του Ολυμπιακού Β’ Γιάννη Οκκά να στέκεται στην ανάγκη οι παίκτες του να γίνουν πιο ουσιαστικοί:

«Δυστυχώς δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες μας, σε γκολ. Είχαμε μια αρκετά καλή απόδοση. Δυστυχώς έτσι το ποδόσφαιρο. Στο 2ο ημίχρονο δύο φάσεις μας στοίχισαν πολύ ακριβά. Δεν μας αρκεί το καλό ποδόσφαιρο. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν μας αρκεί. Θέλουμε βαθμούς. Σίγουρα η προσπάθεια ήταν αρκετά καλή, όμως χρειαζόμαστε την ουσία. Μαζί με την καλή εμφάνιση.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια βάλαμε παιδιά για τα οποία ήταν η πρώτη τους εμφάνιση στη Β’ Εθνική. Καλώς ή κακώς τα πράγματα είναι διαφορετικά στη Β’ κατηγορία. Δεν το λέω γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά το λέω γιατί αυτή η ομάδα έγινε για να ωριμάσουν κάποια παιδιά. Θα τους βοηθήσει πάρα πολύ. Στη συνέχεια πιστεύω μαζί με την εμπειρία που θα αποκτήσουν, να έχουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button