ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάσατε το μέτρημα; Να βοηθήσουμε λίγο [pic]

Χαώδης η διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους αντιπάλους του, οι οποίοι συνεχώς παρουσιάζουν τη δική τους θεωρία!

Οι αντίπαλοι του Θρύλου έχουν επιδοθεί εδώ και σειρά ετών σε μια αδιάκοπη προσπάθεια να αλλάζουν την πραγματικότητα, να αλλάξουν την ιστορία. Παρουσιάζοντας τα πράγματα όπως τους βολεύουν. Μέσα σε μια δεκαετία έχουν τριπλασιάσει τους τίτλους τους, όταν στα 100 τους χρόνια είχαν το 1/3 των τίτλων από αυτούς που λένε σήμερα πώς βρίσκονται στην τροπαιοθήκη τους! Σημεία των καιρών είναι αυτά και δεν πρόκειται να αλλάξει η στάση τους.

Έλα, όμως, πώς ο απόλυτος κριτής στη διαδικασία σύγκρισης ανάμεσα σε ομάδες είναι οι τίτλοι. Όχι αυτοί οι… απίθανοι που παρουσιάζουν ορισμένοι –πάλι καλά πού δεν μας έχει πει ακόμα πώς έχουν πεντακόσιες χιλιάδες, εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες τίτλους! Ικανοί είναι πάντως, πάλι καλά που δεν το έχουν κάνει για να μην ξεφτιλιστούν 101%! Στο 100% το έχουν ήδη πετύχει.

Ας δούμε, λοιπόν, ορισμένα πράγματα που αποδεικνύουν την σκληρή, για εκείνους, πραγματικότητά τους. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο δυνάστης τους! Γιατί ακούν Ολυμπιακός και βλέπουν… εφιάλτες ακόμα και όταν είναι ξύπνιοι. Διότι οι αριθμοί που μετρούν και λένε την αλήθεια, δεν συμβαδίζουν με τα δικά τους παραμύθια. Αναφερόμαστε στους «παραχαράκτες» της αθλητικής ιστορίας.

Μαζέψαμε τους τίτλους στο ποδόσφαιρο, στο ποδόσφαιρο Γυναικών, στο μπάσκετ Ανδρών, στο μπάσκετ Γυναικών, στο βόλεϊ Ανδρών, στο βόλεϊ Γυναικών, στο πόλο Ανδρών, στο πόλο Γυναικών, στο χάντμπολ Ανδρών και στο χάντμπολ Γυναικών. Και όπως μπορείτε να δείτε και στον σχετικό πίνακα, όπου έχουμε συμπεριλάβει όλα τα ομαδικά αθλήματα, η διαφορά του Ολυμπιακού από τους άλλους είναι κάτι παραπάνω από τεράστια σε ό,τι αφορά τις κατακτήσεις τίτλων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button