ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χάρης Παυλίδης: «Νίκη και την Κυριακή»

Οι «ερυθρόλευκες» πέτυχαν και τη δεύτερη τους νίκη. Επικράτησαν και της Ρόμα και πήραν το εισιτήριο για την 8άδα. Με τον Χάρη Παυλίδη να τονίζει πώς ο Ολυμπιακός θέλει και αύριο τη νίκη, για την πρωτιά στον όμιλο. Χάρης Παυλίδης: «Νίκη και την Κυριακή».

«Κατά 90% έχουμε περάσει»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε: «Κατά 90% έχουμε περάσει. Νομίζω, ότι στο τρίτο οκτάλεπτο, εκεί όπου η άμυνά μας ήταν πολύ καλή, αποφύγαμε τα γκολ από τον φουνταριστό που δεχθήκαμε στο πρώτο οκτάλεπτο, ο παίκτης παραπάνω άρχισε να δουλεύει λίγο καλύτερα και πήραμε, έτσι, μια διαφορά, η οποία μας έδιωξε το άγχος και μετά, τα πράγματα έγιναν πιο απλά. Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα, απλά ήταν ένα ματς ιδιαίτερο, γιατί η Ρόμα τα έπαιζε όλα για όλα σήμερα. Εμείς κάναμε κάποια λάθη και την κρατήσαμε στο παιχνίδι, αλλά μόλις τα διορθώσαμε, το ματς τελείωσε».

«Θα παίξουμε για να κερδίσουμε»

Ο Έλληνας προπονητής συνέχισε: «Την Κυριακή παίζουμε με τον Εθνικό, ο Ολυμπιακός είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της Ευρώπης και παίζει πάντα για να κερδίσει. Λογικά, αύριο θα κριθεί η πρώτη και η δεύτερη θέση. Εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε, να κάνουμε το χρέος μας και έπειτα, θα περιμένουμε την κλήρωση για τον επόμενο γύρο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button