ΜΠΑΣΚΕΤ

Χάνει Ολυμπιακό ο Λε Ντέι

Με νέο τραυματισμό αποχώρησε ο Αμερικανός σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο από την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής.

Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο Ζακ ΛεΝτέι.
Ο Αμερικανός σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό την περίοδο 2018-19, πάνω που είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον μηρό, κληρονόμησε νέο πρόβλημα τραυματισμού από τη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Γεγονός το οποίο θα τον κρατήσει εκτός πλάνων του Ετόρε Μεσίνα για την αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό

Παρά την ατυχία του, ο Αμερικανός φόργουορντ πρόλαβε να κάνει σπουδαία εμφάνιση πριν αποχωρήσει. Σε κάτι περισσότερο από 21 λεπτά συμμετοχής, σημείωσε 25 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά (3/4 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 7/8 βολές) και συγκέντρωσε 28 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, συμβάλλοντας καθοριστικά στη νίκη της ομάδας του με 97-93 επί της Εφές, ύστερα από δύο παρατάσεις.

Ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο Ετόρε Μεσίνα αποκάλυψε επίσης ότι ο ΛεΝτέι ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται, αλλά το ιατρικό τιμ της ομάδας τον απέτρεψε. «Ήθελε να μείνει μέσα, όμως πονούσε. Ο γιατρός και ο γυμναστής μου είπαν ότι κούτσαινε και ένιωθε ενόχληση στη βουβωνική περιοχή», εξήγησε.
Ο 29χρονος αποχώρησε από το παρκέ περίπου 45 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας και δεν συμμετείχε σε καμία από τις δύο παρατάσεις.

Μέχρι στιγμής στη φετινή EuroLeague, ο ΛεΝτέι έχει καταγράψει κατά μέσο όρο 15,8 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 17,8 βαθμούς αξιολόγησης σε τέσσερις συμμετοχές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button