Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χαμόγελα για την μετάθεση του Κόπα Άφρικα

Για τον Ιανουάριο του 2022 μετακινήθηκε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με τον Ολυμπιακό να διαθέτει ήδη έξι ποδοσφαιριστές όπου προέρχονται από την αφρικανική Ήπειρο

Ένα ιδιαίτερα χαρμόσυνο μήνυμα έφτασε για τον Ολυμπιακό και αυτό αφορά βέβαια στην επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Ο λόγος για την μετάθεση του προγραμματισμένου Κόπα Άφρικα για τον Ιανουάριο του 2022, όπως ανακοίνωσε Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου , λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού και για λόγους ασφαλείας της δημόσιας υγείας.
Να σημειωθεί ότι η εν λόγω διοργάνωση επρόκειτο να διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο , κάτι που θα σήμαινε πως οι διεθνείς Αφρικανοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα απουσίαζαν για 1,5 μήνα από την ομάδα.
Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει συνολικά έξι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την αφρικανική Ήπειρο και αναφερόμαστε φυσικά στους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ουσεϊνού Μπα, Παπαέ Αμπού Σισέ, Μαντί Καμαρά, ενώ ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν θα επεκταθεί ο δανεισμός των Γκασπάρ και Χασάν. Το Κύπελλο Εθνών, αναμένεται να λάβει χώρα στο Καμερούν από τις 9 Ιανουαρίου 2022 έως και τις 6 Φεβρουαρίου όπου έχει προγραμματιστεί ο τελικός της διοργάνωσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button