ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπρούμα και τέζα ο… πρέσβης! [vid]

Με γκολ του Πορτογάλου πρώην άσου του Ολυμπιακού στο 83′ η Μπράγκα μετέτρεψε σε εφιάλτη το όνειρο της πρόκρισης για τον ΠΑΟ! Έτσι, για 14η συνεχή σεζόν οι «πράσινοι» μένουν μακριά από τους ομίλους του Champions League. Άρα θα συνεχίσουν στο Europa League. Μπρούμα και τέζα ο… πρέσβης!

Στα λόγια παραμένει… πρέσβης!

Ο Παναθηναϊκός, τελικά, δεν επέστρεψε ως… πρέσβης όπως έλεγε το μότο των «πράσινων». Καθώς έχασαν ευκαιρίες. Αλλά τελικά στον αποκλεισμό «βοήθησε» τα μέγιστα και ο προπονητής των τίτλων! Ο μέγας αναμορφωτής, ο γνώστης των «ευρωπαϊκών» τελικών σε playoffs των κυπέλλων Ευρώπης. Μπρούμα και τέζα ο… πρέσβης!

Δηλαδή ο Ιβάν, καλέ… Γιατί αυτόν εννοούμε. Μιας και έβγαλε τον Ιωαννίδη και απενεργοποίησε πλήρως την ομάδα του! Ωσότου ήρθε ο Μπρούμα από τον Πειραιά. Διότι ο Πορτογάλος επανέλαβε ότι είχε κάνει και το 2021 με τα ερυθρόλευκα για το 0-1 και… Άντε Γεια!

Μπρούμα και τέζα!

Διότι, πλέον, έρχονται να επιβεβαιωθούν όσοι έλεγαν ότι τόσα χρόνια ο… πρέσβης ήταν εκτός Ευρώπης και το έπαιζε ξυπνητζής! Όμως τώρα, με ομίλους Ευρώπης, κούραση ψυχολογική και αγωνιστική, θα φανεί πόσο δύσκολο είναι να πρωταγωνιστείς σε διπλό ταμπλό. Βέβαια είναι μια άλλη ιστορία με ματς Πέμπτη-Κυριακή ως τα μέσα Δεκέμβρη. Μιας και δεν είναι ένα ματς κάθε Κυριακή…

Επίσης, τί γράφουμε; Για την ακρίβεια… πρέσβης δεν είναι; Άρα ξέρει από αυτά! Κρίμα που το… όνειρο με το Champions League έμεινε όνειρο. Αν και για εφιάλτης τους μοιάζει! Kρίμα, πολύ κρίμα…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button