Μπασκόνια: Χωρίς Κούρουκς και Ντιακιτέ

Λοιπόν την Τρίτη αρχίζει η Euroleague της περιόδου 2025/26. Πιο συγκεκριμένα, στη «μάχη» μπαίνουν και οι δύο ελληνικές ομάδες. Ειδικότερα, ο Ολυμπιακός έχει δύο εκτός έδρας ματς στην πρώτη εβδομάδα με διπλή αγωνιστική. Για την ακρίβεια με ταξίδι στην Ισπανία, καθώς θα παίξει στη Βιτόρια και τη Μαδρίτη. Ωστόσο κόντρα στους Βάσκους θέλει να μπει με το… δεξί στη σεζόν. Εξάλλου, από το μεσημέρι είναι γνωστές οι απουσίες των πρωταθλητών Ελλάδας. Όμως είναι γνωστές πλέον και εκείνες των γηπεδούχων. Μπασκόνια: Χωρίς Κούρουκς και Ντιακιτέ.
Η Μπασκόνια χωρίς Κούρουκς και Ντιακιτέ
Πράγματι, ο Πάολο Γκαλμπιάτι δεν μπορεί να υπολογίζει δύο παίκτες. Καθώς εκτός πλάνων του Ιταλού προπονητή, για την πρεμιέρα της Euroleague, είναι ο Ρόντιονς Κούρουκς και ο Μαμαντί Ντιακιτέ. Μιας και ο Λετονός φόργουορντ και ο σέντρα από τη Γουινέα δεν είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με τον Θρύλο. Αντίθετα, ο Μάρκους Χάουαρντ και ο Λουβαβού Καμπαρό είναι έτοιμοι για να παίξουν κόντρα στον Ολυμπιακό!
Επίσης, στην 12άδα θα είναι ο Τάντας Σεντεκέρσκις, παρότι ο αστράγαλός του δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό που είχε. Αξίζει να σημειωθεί πώς το ρόστερ της Μπασκόνια για τη φετινή σεζόν περιλαμβάνει 7 μεταγραφές, αλλά και 5 «rookies» μεταξύ των οποίων και ο προπονητής. Μπασκόνια: Χωρίς Κούρουκς και Ντιακιτέ.