ΒΟΛΕΪΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΧΑΝΤΜΠΟΛ

Back to sports με τον Ολυμπιακό

Τη δυνατότητα να επιλέξουν το άθλημα που επιθυμούν έχουν οι πιτσιρικάδες στις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία συνδέεται άρρηκτα και με τη αντίστοιχη επιστροφή όλων των αθλημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Σε αυτό το πλαίσιο, δίνεται η δυνατότητα  σε όσους το επιθυμούν να αθληθούν επιλέγοντας μια σειρά από αθλήματα στις «ερυθρόλευκες» Ακαδημίες, μέσα από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Δείτε τη σχετική ενημέρωση:

«Ο Σεπτέμβρης μπήκε, εγκαινιάζοντας την περίοδο επιστροφής στα…θρανία αλλά και στον αθλητισμό! Μια περίοδο στη διάρκεια της οποίας, κάθε οικογένεια, καταρτίζει το καθημερινό πρόγραμμα που θα ακολουθεί. Στην οικογένεια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., η λέξη ακαδημία είναι συνυφασμένη με το τρίπτυχο Υγεία-Παιδεία-Αθλητισμός και ο σύλλογός μας σας καλεί να γνωρίσετε μια από τις 15 ακαδημίες που διατηρεί με πολλά αθλήματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Βάλε τον Ολυμπιακό στο πρόγραμμά σου, επιλέγοντας το άθλημα σου!

Με την καθοδήγηση των έμπειρων και επιστημονικά καταρτισμένων στελεχών και προπονητών, η οποία περιλαμβάνει την σωστή διαπαιδαγώγηση βασισμένη στο μότο της Ακαδημίας «πρώτα αθλητές, μετά πρωταθλητές».

Χαρακτήρας, ήθος, αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση, υπευθυνότητα είναι τα εφόδια που αποκομίζουν οι νεαροί αθλητές των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και παράλληλα γαλουχίζονται με τις αξίες του εθελοντισμού της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού.

Για αυτό ελάτε να γνωρίσετε τις 15 «ερυθρόλευκες» Ακαδημίες επιλέγοντας το άθλημα που ταιρίαζει στο παιδί σας ανάμεσα σε: βόλεϊ, πόλο, κολύμβηση, στίβο, επιτραπέζια αντισφαίριση, πυγμαχία, ταε κβο ντο, κικ μπόξινγκ, κωπηλασία, κανόε καγιάκ, sup, ιστιοπλοϊα, μπάσκετ, beach volley, καποέϊρα.

Δείτε τις πληροφορίες με τα στοιχεία επικοινωνίας για κάθε μια από τις 15 «ερυθρόλευκες» Ακαδημίες, επιλέξτε άθλημα και…βάλτε τον Ολυμπιακό στο πρόγραμμά σας:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button