ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Back home!

Καλό μήνα να έχουμε φίλοι αναγνώστες! Όμορφη ημέρα αυτή που ξημερώνει σήμερα. Δεν είναι απλά μία Τετάρτη, δεν είναι μία απλή πρωτομηνιά. Είναι η ημέρα που όλοι εμείς θα ντυθούμε τα ερυθρόλευκά μας μετά από περίπου τρεις μήνες και θα ξαναπάρουμε τον δρόμο εκεί που ενώνονται χιλιάδες ερυθρόλευκες φωνές και χιλιάδες ερυθρόλευκες καρδιές κάθε φορά που ο Ολυμπιακός μας έχει παιχνίδι. Στο γήπεδο μας. Στο Ναό μας. Στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στον Πειραιά. Εκεί που θυμόμαστε ακόμα, ήμασταν παιδάκια όταν μας πρωτοπήγαν στα σκαλοπάτια και στα τσιμέντα. Και ναι, από την… τέτοια μας δεν βγάζαμε κουβέντα!

Περάσαν χρόνια μα εμείς ακόμα για τον Θρύλο τραγουδάμε και θα τραγουδάμε. Όσο για το αν βάζουμε… μυαλό που λέει και το σύνθημα που τραγουδάμε κάθε Κυριακή, που να βάλουμε! Για εμάς ο Θρύλος μας και η Κυριακή πλάι στον Θρύλο μας είναι κάτι παραπάνω από μία ημέρα. Είναι η δική μας γιορτή, είναι η δική μας χαρά. Και το Καραϊσκάκη είναι, όπως έχουμε ξαναγράψει, κάτι πολύ περισσότερο από ένα ενενηντάλεπτο! Είναι ο τόπος συνάντησής μας με τους φίλους μας, τους συναδέλφους μας, όλους όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς. Εκεί που πάντα βρίσκουμε έναν από εμάς με κοινό γνώμονα την Ολυμπιακή μας αγάπη!

Σήμερα λοιπόν, επιστρέφουμε ακόμη μία χρονιά. Έναρξη σεζόν. Επίσημα, ανεπίσημα, λίγο μας νοιάζει. Για εμάς πάντοτε είναι… επίσημη η πρώτη της νέας χρονιάς που περνάμε τις θύρες για να μπούμε στο γήπεδο. Για μας η σεζόν ξεκινάει εδώ, απόψε με αντίπαλο την Λεγκανιές στις 21.00.

Οι συγκεκριμένες σκέψεις προτιμήθηκαν μιας “ξερής” προαναγγελίας αγώνα, διότι ο σημερινός αγώνας όπως είπαμε είναι ιδιαίτερος. Θα δούμε τον νέο Ολυμπιακό. Και σε μία εβδομάδα από σήμερα θα τον ξαναδούμε αυτή τη φορά επίσημα. Τι μας νοιάζει όμως. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, αγώνας φιλικός, κόκκινο, άσπρο, Ολυμπιακός που λέει και ο πρώτος μας Ύμνος!

Επιστρέφουμε!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button