Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Σισέ

Όλο και πολλαπλασιάζονται οι ευρωπαϊκές ομάδες που εκφράζουν ενδιαφέρον για τον διεθνή Σενεγαλέζο στόπερ του Ολυμπιακού

Το όνομα του Παπέ Αμπού Σισέ «παίζει» όλο και πιο έντονα ως υποψήφιος μεταγραφικός πόθος πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ο διεθνής κεντρικός αμυντικός στο πέρασμα αυτής της διετίας όπου έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, είναι απόλυτα λογικό κι εύλογο να έχουν αυξήσει στα ύψη τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο»

Παραλληλα, ο Σισέ βγήκε πολλαπλά ωφελημένος από τη θητεία τους στους «ερυθρόλευκους» καθώς καθιερώθηκε στην Εθνική ομάδα της Σενεγάλης και λογικά θα είναι και στο Κόπα Άφρικα.

Ένα «πρότζεκτ» που ο Ολυμπιακός το πίστεψε και δικαιώθηκε. Κάτι ανάλογο ισχύει και για ευρωπαϊκές ομάδες. Αρκετές είναι εκείνες που «παρακολουθούν» εδώ και καιρό τον 23χρονο αμυντικό. Και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξει πρόταση στους «ερυθρόλευκους» από το εξωτερικό.

Μια υπόθεση που αποτελεί και ρυθμιστή για τα μεταγραφικά ζητήματα της πειραϊκής ομάδας, αφού όπως εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί, εάν και εφόσον … σκάσει στα γραφεία της ΠΑΕ κάποια μεγάλη πρόταση για τον Σενεγαλέζο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα την εξετάσουν, θα σταθμίσουν τα δεδομένα και θα αποφασίσουν ανάλογα. Κι αν ο Σισέ πουληθεί, είναι δεδομένο πώς οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν δύο στόπερ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button