ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Αυτοί που έβαφαν κάγκελα, τώρα θέλουν να διώξουν τον Αλαφούζο!

Μια ωραία ατμόσφαιρα στον «πελάτη» παο. Οι οπαδοί που κάποτε έτρεχαν για τον κυρ Γιάννη, τώρα τον έκαναν εχθρό τους.

Εκεί στον πάο έχει μεγάλη πλάκα. Αυτοί «σκοτώνονται» αναμεταξύ τους. Τώρα σειρά έχουν οι οργανωμένοι του πάο. Με ανακοίνωσή τους τα χώνουν στον Αλαφούζο! Τον θεωρούν υπεύθυνο για την κατάντια της ομάδας τους. Σχολιάζοντας πώς το ποδοσφαιρικό τμήμα των «πράσινων» περνά από τις χειρότερες ημέρες της ιστορίας του.

Μα καλά… Αυτοί δεν είναι που κάποτε έτρεχαν στη Λεωφόρο για να βάψουν τα κάγκελα. Αυτοί δεν ήταν πιο κοντά στον Αλαφούζο και τον καλούσαν ακόμα και σε διαδικτυακές εκπομπές για να μιλήσει και αντάλλασσαν κουβέντες, λες και ήταν κολλητάρια; Τώρα το γύρισαν.

Όπως λέει και μια ψυχή… Μπιφτεκάδες!

Παραδέχονται ότι τον στήριξαν για αναλάβει εκείνος -ο Αλαφούζος- την ομάδα και να την γλιτώσει από τη διοίκηση πρωτοδικείου. Αλλά παραδέχονται πώς έκαναν λάθος. Μόνο μερικά χρόνια τους πήρε για να το καταλάβουν! Βλέπετε κάποτε έτρεχαν για να βάψουν κάγκελα και τώρα τα χώνουν στον μεγαλομέτοχο του πάο.

Κι όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωσή τους, απαιτούν τη φυγή του από την προεδρία. Να παραδώσει τις μετοχές στον ερασιτέχνη, χωρίς χρέος. Αλλιώς θα τους βρίσκει μπροστά του.

Πώς να μην γελά κανείς μαζί τους. Οι καλύτερες «πελάτες» στα γήπεδα, τώρα παίρνουν και το ρόλο των καλύτερων ηθοποιών. Αλλά δυστυχώς το «έργο» είναι κακόγουστη κωμωδία. Όπως αρμόζει σε αυτό τον σύλλογο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button