ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αυτό θα πει «ερυθρόλευκη» οικογένεια

Φράση κλισέ θα πει κανείς όταν ακούει το «ερυθρόλευκη» οικογένεια. Αλλά είναι και μια φράση 100% αληθινή. Διότι ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ούτε μόνο ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος! Είναι κάτι παραπάνω. Ένας οργανισμός που είναι πάντα δίπλα σε όλους εκείνους που τον έχουν ανάγκη. Γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα. Δηλαδή δεν είναι κάτι που ακούμε μόνο στα λόγια. Αυτό θα πει «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

Έτσι είναι η «ερυθρόλευκη» οικογένεια

Ο γνωστός σε όλους, φίλαθλος του Ολυμπιακού, Σταύρος Κισαμιτάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του Πειραιά. Καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας. Επιπλέον, ήταν αναγκαίο να βρεθούν φιάλες με αίμα ομάδας μηδέν αρνητικό. Όταν έγινε γνωστό πώς υπήρχαν αυτές οι ανάγκες, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού κινητοποιήθηκε. Ειδικότερα, ο διεθνής παίκτης Στέφανος Μιχαηλίδης. Μεσολάβησε μέσω του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κώστα Καραμπουρνιώτη, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του και όλοι μαζί «έτρεξαν» το θέμα με πολύ γοργούς ρυθμούς.

Αυτό θα πει Ολυμπιακός

Όπως δηλαδή ήταν αναγκαίο σε μια ανάλογη περίσταση. Με αποτέλεσμα να βρεθούν άτομα για να δώσουν αίμα και να βοηθήσουν τον Σταύρο. Όλα πήγαν καλά. Το νόημα της υπόθεσης, όμως, είναι πώς μέσα από αυτή τη διαδικασία επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά αυτό που έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, Αυτό θα πει «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button