ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αυτό που θέλαμε περίπου το πετύχαμε»

Ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα των παικτών του σε αυτή τη δεύτερη φάση του Champions League παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θόδωρής Βλάχος.

Η ισοπαλία 8-8 που απέσπασε ο Ολυμπιακός από την Σπαντάου άφησε ορθάνοικτη την πόρτα της πρόκρισης για το Final-8.
Με τον τεχνικό των νταμπλούχων Ελλάδας Θοδωρή Βλάχο να αναφέρει τα εξής:
«Σήμερα επιζήσαμε σε ένα παιχνίδι που φαινόταν στο 3ο οκτάλεπτο χαμένο, κυρίως γιατί έβλεπα τους παίκτες μου άδειους και χωρίς καθόλου ενέργεια.
Νομίζω το γεγονός ότι καταφέραμε και δεν χάσαμε αυτό το ματς ίσως αποδειχθεί πολύ ωφέλιμο για τη συνέχεια και την τελική κατάταξη. Όμως θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι σήμερα, για τους 8 από τους 13 παίκτες που αγωνίστηκαν, ήταν το 12ο παιχνίδι σε 20 ημέρες. Και μιλάμε για 12 παιχνίδια που ήταν 12 τελικοί. Τα 8 στο προολυμπιακό τουρνουά και τα 4 εδώ και νομίζω ότι κανένας ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τόσα πολλά και συνεχόμενα καθημερινά παιχνίδια. Θεωρώ ότι αυτό που θέλαμε, περίπου το πετύχαμε. Θέλαμε να πάρουμε τουλάχιστον τα δυο παιχνίδια. Καταφέραμε κάτι λιγότερο αλλά πιστεύω ότι αν παρουσιαστούμε λίγο διαφορετικοί στην επόμενη φάση, μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε, την πρόκριση στο Final 8».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button