ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε να έχουμε» (video)

Ευχαριστημένος από τη συνολική αποτίμηση της δουλειάς που έγινε στο πρώτο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Το πρώτο ιδιαίτερα επίπονο, όσο και σημαντικό, «κομμάτι» του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός επί αυστριακού εδάφους.

Με την ολοκλήρωση του τελευταίου φιλικού, απέναντι στην Κραϊόβα, ο Μαρτίνς έκανε τον δικό του απολογισμό, μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV. Με τον Πορτογάλο τεχνικό φυσικά να αναφέρεται και στους σοβαρούς τραυματισμούς των Κώστα Φορτούνη και Τικίνιο Σοάρες.

«Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε να έχουμε. Εμείς δεν θα αλλάξουμε πολλά. Θέλουμε να δούμε τον Ολυμπιακό των τελευταίων ετών και πρέπει να δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Είδαμε έναν Ολυμπιακό που προσπάθησε πάρα πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Γενικά κρατάμε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις από όλη την προετοιμασία. Ήταν μία πολύ θετική προετοιμασία. Σε αυτό το στάδιο που ήμασταν εδώ, ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Πρέπει να συνεχίσουμε τον δρόμο μας. Να συνεχίσουμε τη δουλειά μας», είπε αρχικά, ο Μαρτίνς.

«Οι τραυματισμοί του Κώστα και του Τικίνιο ήταν το αρνητικό κομμάτι. Με αυτούς η ομάδα θα ήταν πολύ πιο δυνατή, αλλά δυστυχώς έγινε αυτό που έγινε».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button