ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Αυτά τα παιχνίδια έχουν πάντα ιδιαίτερο χαρακτήρα»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης.

Ο Ολυμπιακός δίνει ραντεβού με την μαθηματική κατάκτηση του 30ού πρωταθλήματος της ιστορίας του με επίσημο προσκεκκλημένο τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι – οφ.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Δημήτρης Καζάζης από την πλευρά του αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής: «Έχουμε μπροστά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο οποίο μας δίνεται η εκαιρία να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο για τον οποίο παλεύουμε σε όλη τη διάρκεια αυτής της περίεργης σεζόν. Όλο το διάστημα που έχει προηγηθεί, δουλέψαμε σκληρά για να διαμορφώσουμε αυτές τις συνθήκες και πλέον βρισκόμαστε μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου. Αυτά τα παιχνίδια πάντα έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ανεξάρτητα από την κατάσταση στη βαθμολογία, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι ένα ντέρμπι και δεν έχουν σημασία οι συνθήκες και η βαθμολογία. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα μαθηματικά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε ακόμα και τώρα και έχουμε μεγάλη ευκαιρία να φτάσουμε στο στόχο μας. Παίξαμε πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα για να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση και αύριο πρέπει να την εκμεταλλευτούμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button