ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ατόφιο χρυσάφι!

1 η Ομαδα μας 2016

Σάρωσε τα μετάλλια η ομάδα Καγιάκ του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μεσολόγγι.

Εντυπωσιακός ήταν ο απολογισμός της παρουσίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Μεσολόγγι για την ομάδα Καγιάκ του Ολυμπιακού που κατέκτησε συνολικά 7 μετάλλια εκ των οποίων 4 χρυσά, 2 ασημένια, 1 χάλκινο.  Η καλή παρουσία δεν περιορίστηκε μόνο στα μετάλλια αφού είχαμε και καλά πλασαρίσματα στις υπόλοιπες θέσεις και συγκεκριμένα, τρεις 4ες θέσεις,  πέντε 5ες και δυο 8ες

Την αποστολή της ομάδας μας συνόδευσαν η προπονήτρια του τμήματος κορμού Βάλια Κόρμου,  η αρχηγός αποστολής Αγγελική Κανέλου και ο Έφορος των Ναυταθλητικών Τάσος Βουγίδης.

Ενώ την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούσαν οι:  Νίκος Κάτσιος, Παντελής Αντωνόπουλος,  Άρης Φετζιάν , Μιχάλης Γιάννος, Γιάννης Γιαννούλης, Βασίλης Σταματέας, Γιώργος Συρίγος, Γιάννης Πισκιτζής, Ισαβέλλα Μποτέτσι, Ξένια Ζώτος, Γιώτα Γιαννούλη, Ναταλία Λαγάκου, Φραγκίσκη Μοσχάκη, Ιωάννα Βιώνη, Νικόλ Φραγκούλη.

Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν σε 22 συμμετοχές πληρωμάτων τα οποία και πλασαρίστηκαν όλα στους αντίστοιχους τελικούς   και διακρίθηκαν ως εξής.

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Κάτσιος Νίκος πρωταθλητής Ελλάδας 2016 Μονοθέσιο Καγιάκ 200μ

Λαγάκου Ναταλία, Μποτέτσι Ισαβέλλα, Ζώτο Ξένια, Βιώνη Ιωάννα,  Πρωταθλήτριες Ελλάδας 2016 στο τετραθέσιο καγιάκ Κορασίδων Αρχαρίων 500μ

Μοσχάκη Φραγκίσκη Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο SUP 14’’

Μοσχάκη Φραγκίσκη Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο SUP 12’’

 

ΑΣΗΜΕΝΙΑ  ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Πισκιτζής Γιάννης,  Συρίγος Γιώργος,   στο διθέσιο καγιάκ παίδων Αρχαρίων 1000μ

Μποτέτσι Ισαβέλλα Ζώτο Ξένια, στο διθέσιο καγιάκ κορασίδων αρχαρίων 500μ

 

ΧΑΛΚΙΝΑ  ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Αντωνόπουλος Παντελής Φετζιάν Άρης Χάλκινοι στο διθέσιο Καγιάκ παμπαίδων των 1000μ

 

 

Bάλια Κόρμου (προπονήτρια Καγιάκ):  «Ήταν δύσκολη χρονιά αφού έπρεπε πρώτα να μαζέψουμε παιδιά για το τμήμα ώστε να στηθεί όλη αυτή η ομάδα. Καταφέραμε με σκληρή δουλειά και πολλές ώρες συνεργασίας με τον Έφορο να την φτιάξουμε. Η επιτυχία είναι  αρκετά μεγάλη αν σκεφτείτε ότι το υλικό που έχουμε είναι απαρχαιωμένο έναντι των άλλων ομίλων, η συλλογική δουλειά με γονείς και τον Έφορο έφερε και τα αποτελέσματα. Στόχος είναι να έχω 30 παιδιά στο δυναμικό μας και στα επόμενα 3 χρόνια να έχω την ομάδα πρώτη στην γενική κατηγορία».

Κανέλλου Αγγελική (αρχηγός αποστολής):  «Συγχαρητήρια στα παιδία και στους διοργανωτές, την Ομοσπονδία καγιάκ στον Ναυτικό όμιλο Μεσολογγίου και την διαιτησία. Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν με το Ολυμπιακό πάθος που τα διακρίνει και έδειξαν από την πρώτη τους συμμετοχή ότι στο μέλλον θα είναι κυρίαρχοι»

 

Τάσος Βουγίδης (Έφορος Ναυταθλητισμού): «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της ομάδας μου, ευχαριστώ την προπονήτρια του τμήματος μας για την άριστη δουλειά που έχει κάνει σχεδόν τα δύο τελευταία χρόνια. Αναφέρω ότι η Βάλια είναι γέννημα θρέμμα του τμήματος καγιάκ από το 2005 είναι πρωταθλήτρια επί σειρά ετών με τον Ολυμπιακό.Οι αθλητές αν και συμμετείχαν πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χωρίς εμπειρία αγώνων διακρίθηκαν σχεδόν όλα.  Ο στόχος μας φέτος ήταν να μπουν στους τελικούς κι όμως οι αθλητές μας τον ξεπέρασαν. Τέλος ευχαριστώ τους γονείς που βοήθησαν να φτάσουμε με επιτυχία ως εδώ, Το Πρωτάθλημα το αφιερώνω στη διοίκηση η οποία με τις προσπάθειες της έχει βάλει στόχο ο Ερασιτέχνης να είναι ο πιο Οργανωμένος και επαγγελματικός Σύνδεσμος της χώρας».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button