ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ατλέτικο Μινέιρο καλεί Ραφίνια

Οι Βραζιλιάνοι κάνουν λόγο για επαφές της ομάδας του Μπέλο Οριζόντε με τον 35χρονο δεξιό μπακ. Ο Ραφίνια αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» με μια ανακοίνωση που δείχνει πολλά τον αποχαιρέτισαν και ο 35χρονος δεξιός μπακ επιστρέφει στην πατρίδα του. Πολλές ομάδες ερίζουν για να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έχουν ακουστεί ήδη η Φλαμένγκο, αλλά και η Κοριτίμπα. Το βράδυ της Τετάρτης οι συμπατριώτες του έβαλαν στο «παιχνίδι» και την Ατλέτικο Μινέιρο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ στη «χώρα της σάμπα», ο σύλλογος από το Μπέλο Οριζόντε έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι για τον Ραφίνια. Όχι εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για να εντάξει στο δυναμικό του.

Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν πώς η «Γκάλο» έχει δείξει ήδη πώς θέλει τον Ραφίνια. Τα ρεπορτάζ σημειώνουν πώς ήδη έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές με την Ατλέτικο Μινέιρο να δείχνει ήδη έμπρακτα πώς θέλει να συνεργαστεί με τον Ραφίνια, για να συνεχίσει ο 35χρονος δεξιός μπακ την καριέρα του στην ομάδα από το Μπέλο Οριζόντε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button