ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ατελείωτη στήριξη στους πληγέντες

Για μία ακόμη ημέρα ο Ολυμπιακός προσέφερε απλόχερα βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα των καταστροφών στη Μάνδρα, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, έδωσε εντολή ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας, στο σύνολό του (η ΠΑΕ, η «Καραϊσκάκης ΑΕ», το προσωπικό του Προπονητικού Κέντρου στο Ρέντη, η «Θρύλος ΑΕ» και η Διεύθυνση της Ακαδημίας, ΟΛΗ η οικογένεια του Θρύλου) να «σκύψει» πάνω από το πρόβλημα και να βοηθήσει! Με κάθε τρόπο! Και όχι με λόγια, αλλά με έργα!

Την Τετάρτη (13/12) συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί σπιτιών και υπογείων, προαύλιον χώρων κατοικιών, δρόμων και διαφόρων σημείων σε γειτονιές της περιοχής, με τα μηχανήματα τα οποία έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός. Φορτηγά και χωματουργικά μηχανήματα, δούλευαν και σήμερα πυρετωδώς, προκειμένου να μπορέσουν να καθαριστούν από τις λάσπες οι εγκαταστάσεις του δημοτικού κινηματογράφου της περιοχής, αλλά και το αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Οι ζημιές που είχε υποστεί ο δημοτικός κινηματογράφος της περιοχής της δυτικής Αττικής, ήταν τεράστιες. Τα ψυγεία, ο καταψύκτης, τα ηχεία και τα ντουλάπια του μπαρ, όλα ήταν σκεπασμένα από τις λάσπες που «έπνιξαν» τα πάντα. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, συντόνιζαν επί τόπου τις προσπάθειες. Φυσικά μαζί, όπως και καθημερινά άλλωστε, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλής Ρόκας.

 

Μαζί με τους τεχνίτες ρολών, επισκευάστηκε το ρολό του μπαρ , όπως και άλλοι χώροι. Πρέπει να το τονιστεί, ότι όλοι οι χώροι του δημοτικού κινηματογράφου είχαν καλυφθεί από τόνους λάσπης, με τους ανθρώπους του Θρύλου να δίνουν «μάχη» για να λειτουργήσει και πάλι.

 

 

Έξω από την «αγκαλιά» του Ολυμπιακού  όμως, δεν θα μπορούσαν να μείνουν και τα μικρά παιδιά της περιοχής, αφού και σήμερα μοιράστηκε αθλητικό υλικό της ομάδας μας, σε μαθητές των σχολείων της Μάνδρας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button