ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Ασημένιος» ο Κούβαρης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Κύπελλο Ακρόπολις και Ολύμπια, στο Καλλιμάρμαρο. Στη σπουδαία διοργάνωση, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (19/6), συμμετείχαν τέσσερις αθλητές του τμήματος πυγμαχίας του Ολυμπιακού. «Ασημένιος» ο Κούβαρης στο Διεθνές Κύπελλο Ακρόπολις.

Ξεχώρισε ο Κούβαρης με τη δεύτερη θέση

Κορυφαίος πυγμάχος για τον Ολυμπιακό στο Διεθνές Κύπελλο Ακρόπολις και Ολύμπια, στο Καλλιμάρμαρο, ήταν ο Ζαχαρίας Κούβαρης. Ο «ερυθρόλευκος» πυγμάχος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 86 κιλά. Ο Γιώργος Χορβαλάκος αντιμετώπισε τον Ρούμεν Ρουμένοφ στην κατηγορία των 67 κιλών. Επίσης, ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος τον Ανδρέα Κόκκινο στα 75 κιλά, ενώ ο Στίβεν Εστέμπαν τον Λοζάνο Ντανίλο (63,5 κιλά).

Πολύ καλή παρουσία των «ερυθρολεύκων»

Ο Κούβαρης έφτασε στον τελικό των 86 κιλών μετά τη νίκη του επί του Λετονού Φρανσίς Ρόζεντλας, όμως γνώρισε την ήττα από τον Ουκρανό Ιλία Κοτλιάροβ. Επομένως, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του, στη μεγάλη διεθνή διοργάνωση στο Καλλιμάρμαρο. Οι αθλητές του Ολυμπιακού, που παρουσίασαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα σημαντικό τουρνουά. Επιπλέον, τη δυνατότητα να την αξιοποιήσουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Photo Credits: Elena Skripka

Σχετικά Άρθρα

Back to top button