ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ασημάκη τριετίας!

Την επέκταση της συνεργασίας του με την διεθνή φουνταριστή για τα τρία επόμενα χρόνια ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

 

Στο «φουλ» λειτουργούν οι μηχανές που αφορούν την χάραξη του σχεδιασμού της πρωταθλήτριας ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού

Μία ημέρα μετά την οριστικοποίηση της παραμονής της αρχηγού Φιλιώς Μανωλιουδάκη για 11η συνεχόμενη σεζόν, την Πέμπτη (13/7) ήταν η σειρά της Αλεξάνδρας Ασημάκη να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Θρύλο για τα τρία επόμενα χρόνια!

Η 28χρονη διεθνής φουνταριστή, η οποία πριν από τρία καλοκαίρια είχε αποκτηθεί από την Βουλιαγμένη εκτινάσσοντας στα ύψη την ποιότητα του ρόστερ της «αρμάδα» του Χάρη Παυλίδη, ανανέωσε την συνεργασία της με τους «ερυθρόλευκους» για τα τρία επόμενα χρόνια ρίχνοντας … άγκυρα στο λιμάνι των τίτλων!

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επέκταση της συνεργασίας με την Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Αναλυτικά:

«O Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αλεξάνδρα Ασημάκη! Η διεθνής αθλήτρια Υδατοσφαίρισης υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαι χαρούμενη που ανανέωσα την συνεργασία μου με τον σύλλογο για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Ολυμπιακός κατάφερε την τελευταία τριετία να συγκαταλέγεται  στην ελίτ του Ευρωπαϊκού πόλο, κατέχει τα σκήπτρα στην Ελλάδα και αναμφίβολα καλύπτει τις φιλοδοξίες κάθε αθλήτριας . Στόχος μας είναι η διατήρηση των κεκτημένων εντός συνόρων η παραμονή στην ελίτ και να επιστρέψουμε στην κορυφή!».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button