Αρκετές αλλαγές από Μεντιλίμπαρ

Με πολλές διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το εντυπωσιακό 6-0 του Κυπέλλου παρατάσσεται ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ στην Opap Arena
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στο ντέρμπι κορυφής, αναζητώντας το αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στην κορυφή και ενδεχομένως να του αυξήσει τη διαφορά.
Ο τεχνικός των Πειραιωτών
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φρεσκάρει αρκετά την ενδεκάδα του, επιλέγοντας να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το 6-0 Κυπέλλου των δύο ομάδων προ ημερών.
Αρχικά, ο Βάσκος αλλάζει τερματοφύλακα όπως αναμενόταν, με τον Τζολάκη να επιστρέφει στην εστία. Ο Ορτέγκα αριστερό μπακ και οι υπόλοιποι τρεις της άμυνας παραμένουν ίδιοι, αφού τα είχαν πάει εξαιρετικά. Γκαρθία και Έσε ξανά το δίδυμο στον άξονα, με τον Ζέλσον να επιστρέφει ενδεκάδα αλλά σε ρόλο δεκαριού και ο Κωστούλας χρησιμοποιείται ως φορ. Οι Πάλμα-Ροντινέι είναι στα άκρα της επίθεσης!
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Κοστίνια, Πιρόλα, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Γκαρθία – Ροντινέι, Ζέλσον, Πάλμα – Κωστούλας.
Στον πάγκο οι Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Τσικίνιο, Μπρούνο, Στάμενιτς, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Μουζακίτης, Ρέτσος.