ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Άριστη η επιλογή του Βίκτορ!»

161846

Για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και μία σειρά από καίρια ερωτήματα πήρε θέση ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τη δική του θέση πήρε ο Σάββας Θεοδωρίδης για τη σειρά ραγδαίων εξελίξεων, που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό, με αποκορύφωμα την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα και την ανάληψη της τενχικής ηγεσίας από τον Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «ΣΠΟΡ FM» κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σε μία σειρά από εύλογα ερωτήματα που ανέκυψαν., τονίζοντας με κατηγορηματικό ύφος ότι αυτό πυ προιέχει τη δεδομένη χρνική στιγμή είναι η πρόοδος της ομάδας

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης:

Για τον Μάρκο Σίλβα:

Εγώ είχα άριστες σχέσεις με το Μάρκο Σίλβα, αλλά μπροστά στον Ολυμπιακό δεν βάζω κανέναν άλλον και έτσι πρέπει να πράττουν όλοι οι φίλαθλοι. Πέντε προπονητές έκαναν το «αγροτικό» τους εδώ και μετά πήραν μεταγραφή στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Όσοι ήρθαν στον Ολυμπιακό έκαναν την τύχη τους. Εμείς τους ευχαριστούμε, τους σταθήκαμε και τους ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα που θα πάνε. Εμένα με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Για τις λεπτομέρειες θα γραφούν πολλά. Εμένα και τον πρόεδρο μας ενδιαφέρει το καλό του Ολυμπιακού. Όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είσαι έτοιμος για να το αντιμετωπίσεις. Είναι θέμα η φυγή Σίλβα, αλλά πάνω από όλα ο Ολυμπιακός».

-Για την επιλογή του Βίκτορ:
«Η επιλογή που έγινε με τον Βίκτορ είναι άριστη. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε αμέσως. Έχω δουλέψει μαζί του και ξέρει τον Ολυμπιακό».

-Εάν υπήρξε πρόβλημα με τον Μάρκο Σίλβα:
«Δεν είχα δει πως υπήρχε κανένα πρόβλημα με το Σίλβα. Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν την Τρίτη που ήρθε τα ξημερώματα στην Αθήνα και η ομάδα έφευγε το πρωί.

Εγώ τους λόγους δεν τους ξέρω. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Θα αρχίσουν τώρα να λένε διάφορα. Πως είχε συζητήσει με άλλη ομάδα. Ότι υπήρχε θέμα με το ρόστερ ή ότι δεν ήθελε τον έναν και τον άλλο. Μακριά από εμάς αυτά. Εμάς μας ενδιαφέρει ο νέος προπονητής. Ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς».

-Για τον Γρηγόρη Γεωργάτο:
«Τον ευχαριστώ. Έκανε ό,τι μπορούσε και ήμασταν αγαπημένοι σε όλα τα ματς. Μην ψάχνετε για άλλα. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το καλό του Ολυμπιακού. Μην φοβούνται τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός πάντα είναι έτοιμος».

Για Φούστερ και Καμπιάσο:
«Θα γίνει ό,τι πει ο νέος προπονητής. Από εδώ και μπρος ό,τι πει, θα γίνει. Θα κάνουμε τα πάντα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button