ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αργυροί» οι Παίδες του Θρύλου

team2

Το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Παίδες του Ολυμπιακού, αφού ηττήθηκαν 3-2 από τον Πήγασο Πολίχνης, έπειτα από ένα συναρπαστικό τελικό.

Στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου του Πανελληνίου πρωταθλήματος περιορίστηκαν οι Παίδες του Θρύλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» να και πάλεψαν στον τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης, τελικά ηττήθηκαν με 3-2 σετ και κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο. Τα «ερυθρόλευκα» ταλέντα, ωστόσο, απέδειξαν πως έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και πως σίγουρα κάποιοι εξ’ αυτών σε λίγα χρόνια θα γίνουν μέλη της ανδρικής ομάδας.

Ο τελικός ήταν συγκλονιστικός, με εναλλαγές συναισθημάτων και βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Οι Παίδες του Ολυμπιακού τα έδωσαν όλα στο τάραφλεξ και έχασαν στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Η εμφάνισή τους, όμως, έκανε περήφανους όλους τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας και φυσικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την μαχητικότητά τους.

Πήγασος Πολίχνης – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 3-2

Τα σετ: 25-20 (28’), 22-25 (29’), 25-23 (30), 19-25 (27), 15-11 (20)

Πήγασος Πολίχνης (Δ. Γεωργιάδης): Κουτουνίδης, Δημητρακούδης, Παραφέστας, Παυλίδης Π., Παυλίδης Ε., Μητσαράκης, Μιχαλίτσος, Παπάς, Σακκάς, Μακρογιάννης, Τζιαβάρας, Παραφέστας, Χατζηγιάννογλου, Καπετανίδης

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Κ. Καμπερίδης) : Μπαρμπούνης, Μπεζάνι, Μαγγανάς, Μελιγγιώτης, Μαζωνάκης, Συναδινός, Ζωγραφάκης, Στράτος, Μελιάδης, Θεοδώρου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button