Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤ

«Αρχηγική» εμφάνιση για όσκαρ!

 

Εκπληκτικός ο Κώστας Παπανικολάου με 19 πόντους και απίστευτη ενέργεια έδωσε ώθηση και έσπρωξε τον Ολυμπιακό στην νίκη επί της Αλμπα.

 

Η ελληνική ψυχή … «μίλησε» στο ΣΕΦ και οδήγησε τον Ολυμπιακό στην πολύ σημαντική νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με 86-76. Σε μία βραδιά όπου όλα προμήνυαν ότι το βράδυ θα ήταν δύσκολο και το ματς ντέρμπι ο ι νταμπλούχοι Ελλάδας χρειάστηκαν τη απαραίτητη συνδρομή του αρχηγού τους!

Ο λόγος για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος πραγματοποίησε μυθική εμφάνιση με 19 πόντους, αλλά παράλληλα και άλλη συνεισφορά που δεν αποτυπώνεται στην στατιστική όπως το ασίγαστο πάθος του και την ενέργεια που έβγαζε στο παρκέ μεταδίδοντας πάθος και ώθηση σε συμπαίκτες και εξέδρς!

Σε μία χρονική στιγμή όπου οι Γερμανοί έδειχναν να το πιστεύουν παίρνοντας πόντους από τους Σμιτ και Λο, ο «Air Pap» βγήκε μπροστά! Αρχικά με φοβερές άμυνες  και στη συνέχεια με συνεχόμενους καθοριστικούς πόντους στο ιδιαίτερα καθοριστικό τέταρτο δεκάλεπτο, έδωσε το έναυσμα για την έβδομη νίκη του Θρύλου στην φετινή Ευρωλίγκα.

Ένας Παπανικολάου πραγματικός ηγέτης σε επίθεση και άμυνα, που θύμισε έντονα τον «Air Pap» των 2012 και 2013, χρονιές όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε τις δύο συνεχόμενε Ευρωλίγκες σε Πόλη και Λονδίνο! Κατέκτησε πανάξια τον άτυπο τίτλο του MVP της αναμέτρησης.

Ένας γεννημένος μαχητής αλλά και νικητής!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button