ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποστολή αλληλεγγύης του Ολυμπιακού στους πυροπαθείς της Ηλείας [vid]

Μια ακόμα κοινωνική πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη και των «ερυθρολεύκων» για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Λίγα 24ωρα μετά την αποστολή βοήθεια στους πληγέντες από την πύρινη λαίλαπα στο Μαντούδι της Εύβοιας, μια ακόμα κοινωνική πρωτοβουλία των «ερυθρολεύκων» και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα συνεχίζει να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.

Το πρωί της Δευτέρας, αποστολή βοήθειας του Ολυμπιακού αναχώρηση με προορισμό την Ηλεία. Για τους πυροπαθείς της Ηλείας. Με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός και ο ηγέτης του προσπαθούν να απαλύνουν τον πόνο τον ανθρώπων που βίωσαν τραγικές στιγμές. Όπως έχει γίνει πολλές φορές και παλαιότερα.

Στους πληγέντες στην Μάνδρα Αττικής από τις φονικές πλημμύρες. Στους σεισμοπαθείς του Δαμασίου, στην περιοχή του Τυρνάβου. Στους συνοριοφύλακες της Ελλάδας και της Ευρώπης, στον Έβρο. Προ τριών ημερών στους πυρόπληκτους στο Μαντούδι της Εύβοιας. Τώρα σειρά έχει η αποστολή βοήθειας προς τους πυροπαθείς στην Αρχαία Ολυμπία. Η αποστολή είχε προορισμό το Πελόπιο και τον Λάλα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button