ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απόλυτο αφεντικό ο Θρύλος κι άνετη πρόκριση!

Επιβλητικός ο Ολυμπιακός νίκησε με την άνεση που μαρτυρά το 3-0 και στο κλειστό του Ρέντη παίρνοντας θριαμβευτική πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Champions League.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ένας εντυπωσιακός Ολυμπαικός και τον επαναληπτικό του «Μελίνα Μερκούρη» κόντρα στην Μλάντοστ, την οποία συνέτριψε με 3-0 σετ (25-16, 25-21, 25=170 και τσέκαρε πανάξια το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη προκριματική φάση του Champions League.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Δημήτρη Καζάζη κυριάρχησαν από την αρχή, μπήκαν με 4-0 με Ζουπάνι και Έγκλεσκαλνς και γενικότερα δεν συνάντησαν ιδιαίτερη δυσκολία. Ακόμη και στα σημεία που έκαναν κάτι μικρά σερί οι Βόσνιοι, έβρισκαν τον τρόπο να κάνουν το παιχνίδι τους και έκαναν τη διαφορά. Κάπως έτσι, με δύο σερί πόντους από τον Μιγιαΐλοβιτς, για το 25-16, ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ οι Βόσνιοι παρουσιάστηκαν πιο ανταγωνιστικοί,οι παίκτες του Δηήτρη Καζάζη, ωστόσο είχαν την ποιότητα, αλλα΄και την πληθώρα επιλογών να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους στο τάραφλεξ. Έτσι ο Θρύλος κατέκτης εκαι το δεύτερο σετ με 25-21. Γεγονός που του χάρισε και … μαθηματικά την πρόκριση

το τρίτο σετ δεν άλλαξαν πολλά. Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος, προηγήθηκε με 10-7 με πρώτο χρόνο του Παγένκ και με 15-10 με καρφί του Δαλακούρα, ενώ ο ίδιος παίκτης και ο Έγκλεσκαλνς διαμόρφωσαν το 20-15. Το τρίτο σετ είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, όμως ο Ολυμπιακός συνέχισε με σοβαρότητα και συγκέντρωση και καθάρισε και αυτό το ματς με 3-0 σετ με διαδοχικούς πόντους για το 25-17 του τρίτου και τελευταίου σετ.

Τα σετ: 25-16, 25-21, 25-17

Σχετικά Άρθρα

Back to top button