ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποκαταστάθηκε η ζημιά στο Μνημείο των αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7

Σε λιγότερο από 24 ώρες από την βεβήλωσης του μνημείου της τραγωδίας της Θύρας 7 αποκταστάθηκαν οι ζημιές, τις οποίες προκάλεσαν άγνωστοι. 

Η κινητοποίηση του μηχανισμού του Δήμου ήταν άμεση και με πρωτοβουλία του προέδρου του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκη το πρωί της Τρίτης συνεργείο του ΟΠΑΝ προχώρησε στις απαιτούμενες εργασίες στο «Μνημείο Θυμάτων της Θύρας 7».

Η σχετική ενημέρωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας:

«Τα ξημερώματα της Δευτέρα άγνωστοι κατέστρεψαν μέρος του μνημείου των «Θυμάτων της Θύρας 7», που βρίσκεται απέναντι από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και ο πρόεδρος του κ. Ιωσήφ Βουράκης ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός και μερίμνησε για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

Σήμερα το πρωί συνεργείο του Ο.Π.Α.Ν. προχώρησε στην αποκατάσταση των καταστροφών. Ο κ. Βουράκης Ιωσήφ δήλωσε: “Θεωρώ χρέος μας την άμεση αποκατάσταση των υλικών ζημιών που προκάλεσαν άγνωστοι σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού όπως είναι το μνημείο των “θυμάτων της θύρας 7”. Ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί μόνο τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, αλλά είναι και άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία και τον πολιτισμό του Πειραιά.

Τέτοιες πράξεις δεν έχουν χώρο στον αθλητισμό και σίγουρα ξεπερνούν κάθε όριο οπαδισμού”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button