ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!! Ο Παναθηναϊκός μέτρησε ΔΥΟ λιγότερες κούπες!!! (PIC)

Διορθώνουμε ένα ιστορικό λάθος!

Τέτοια είναι η κωλ…φαγούρα που τους έχει πιάσει εκεί στον Παναθηναϊκό να μας πείσουν ότι αυτοί και οι πρώτοι και μετά από αυτούς το απόλυτο χάος που έχουν αρχίσει να αλλάζουν και τον τρόπο μέτρησης των πρωταθλημάτων! Με το ζόρι ρε να τα βγάλουν παραπάνω και διαρκώς να τα “ανεβάζουν” χωρίς καν να έχουν υπάρξει!

Και εμείς οι κακεντρεχείς Ολυμπιακοί βγήκαμε και τους κοροιδεύουμε για την απέλπιδα προσπάθειά τους να μας αποδείξουν ότι ναι, έχουν περισσότερα από τον Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Οι άνθρωποι όχι απλά ζουν σε παράνοια αλλά χρήζουν… βοηθείας! Τη μία τα μετράνε έτσι, την άλλη τα μετράνε αλλιώς και πάντα ως… εκ θαύματος βγαίνουν παραπάνω!

Φέτος γιορτάζουν στο μπάσκετ το 38ο πρωτάθλημα τους. Ναι! Και το… γιορτάζουν μεταξύ συγγενών και φίλων – που και οι φίλοι δηλαδή την κοπάνησαν από το γήπεδο γιατί είχε σε επανάληψη το “ευτυχισμένοι μαζί” – και είναι και το 38ο!!!

Μέχρι πέρσι πανηγύριζαν ένα πρωτάθλημα λιγότερο και ξαφνικά φέτος “ανακάλυψαν” άλλο ένα του 1920-1921 (ναι ρε μάγκες, καλά διαβάσατε!!!) το οποίο δεν διεξήχθη ποτέ! Το πρωτάθλημα που λένε είναι ένα τουρνουά της ΧΑΝ με συμμετοχή φοιτητών και μαθητών!!! Ναι μαγκες το έκαναν κι αυτό!

Όμως εμείς, στο Redaroume ψάξαμε πολύ πίσω στα αρχεία του αθλήματος και ανακαλύψαμε πως εκτός από το τουρνουά της ΧΑΝ, ο Παναθηναίκός ξέχασε να μετρήσει ακόμα ένα. Φέτος θα πανηγυρίσει το 39ο πρωτάθλημα, όχι το 38ο!!!

Μέτρησαν λάθος τα παιδιά. Δεν ήταν μία η κούπα της… ΧΑΝ αυτή που ξέχασαν αλλά υπάρχει και δεύτερη. Και το Redaroume σας έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟ 1883! Δεν πειράζει μπορεί να μην είχε ιδρυθεί αλλά το κατέκτησε!

Δείτε τις αποδείξεις!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button