ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποχώρηση με αιχμές για την Ασημάκη

Η κακή αγωνιστική εικόνα της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκτζού έφερε αναταράξεις με την αρχηγό της Εθνικής μας  Αλεξάνδρα Ασημάκη να κάνει γνωστή την επιθυμία της να μην  αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (12-26 Ιανουαρίου), στο προ-ολυμπιακό τουρνουά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες εφόσον επιτευχθεί η πρόκριση.

Στην ανακοίνωση της η Αλεξάνδρα Ασημάκη ανέφερε ότι θα παραμείνει πιστός στρατιώτης της Εθνικής ενώ τόνισε ότι θα εξηγήσει στο μέλλον τους λόγους της αποχώρησης της αφήνοντας όμως τις αιχμές της για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Αναλυτικά:

«Η μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή είναι να είναι μέλος της εθνικής ομάδας . Πόσο μάλλον να έχει την ευλογία και την ευθύνη να είναι αρχηγός της . Μια ευθύνη που δε φοβήθηκα ποτέ αφού για εμένα ήταν πάνω απ’ όλα πάντα η ομάδα και ο στόχος .

Γι’ αυτήν έδινα τα πάντα σωματικά και πνευματικά με κάθε προσωπικό κόστος . Η εθνική ήταν και είναι η μεγάλη μου αγάπη . Η ομάδα με την οποία έχω κατακτήσει την κορυφή του κόσμου σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο, η ομάδα στην οποία έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή και αθλητική καριέρα.

Μετά απ’ τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν φέτος το καλοκαίρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέα πήρα τη δύσκολη απόφαση μετά από 15 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στις εθνικές μας ομάδες να αποχωρήσω. Σίγουρα υπάρχουν λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση για τους οποίους όμως θα μιλήσω εν ευθέτω χρόνω.

Θα είμαι πάντα κοντά στην εθνική μας , πιστή στρατιώτης , πρώτη στη μάχη όπως πάντα όλα αυτά τα χρόνια , αλλά όχι υπό την ίδια τεχνική ηγεσία που μας οδήγησε το καλοκαίρι. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις συμπαίκτριες μου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button