ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχωρεί από την Ξάνθη ο Πανόπουλος

Μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Χρήστος Πανόπουλος γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα της ακριτικής ομάδας
Αρκετά ενδιαφέροντα επιφύλαξε η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Χρήστος Παναόπουλος
Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της Super League 1, ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι πήρε την απόφαση να απεμπλακεί άμεσα από τα διοικητικά της Ξάνθης. Το αφεντικό της ακριτικής ομάδας ενημέρωσε πως η ΠΑΕ τίθεται προς πώληση, αναζητώντας υποψήφιο αγοραστή.

«Ανακοινώνω ότι αποχωρώ άμεσα από την ΠΑΕ Ξάνθη. Είναι μια απόφαση οριστική και αμετάκλητη. Μέχρι τις 14 Αυγούστου θα έχει γίνει αυτό, ώστε η εταιρεία μου να εκπληρώσει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει μέχρι το τελευταίο ευρώ, για να κλείσει το κεφάλαιο αυτό με συνέπεια και σεβασμό προς όλους τους εργαζόμενους και τους τρίτους. Δεύτερον, να δώσουμε την ευκαιρία σε οποιονδήποτε επενδυτή ή γκρουπ θέλει να αγοράσει την ομάδα, μία ομάδα που θα παραλάβει με πάγια περιουσιακά στοιχεία ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, ένα αθλητικό κέντρο, με μηδενικούς δανεισμούς και υποχρεώσεις προς τρίτους. Δεν θα δώσω την ομάδα σε οποιοδήποτε ευκαιριακό λαμόγιο να την εκμεταλλευτεί με στόχο άλλα ανταλλάγματα, για να την οδηγήσει στην εξαθλίωση, όπως συνέβη σε άλλα παραδείγματα. Θα την κλείσω τίμια, σωστά και ηθικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Πανόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button