ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧωρίς κατηγορία

«Αποχαιρετάμε με θλίψη έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν πραγματικό «θρύλο», έναν γνήσιο Ολυμπιακό»

Η δήλωση του Γιάννη Μώραλη για τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη.

Η δήλωση του Γιάννη Μώραλη για τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη.Επί σειρά ετών ο Γιάννης Μώραλης συνεργάστηκε με τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο Δήμαρχος Πειραιά, με δήλωσή του, αναφέρθηκε στην απώλεια του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σημειώνοντας χαρακτηριστικά πώς: «Αποτέλεσε για πολλές δεκαετίες την ψυχή της ομάδας», όπως και ότι «Τον ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για όσα μας δίδαξε με το ήθος και την προσωπικότητά του».

Η δήλωση του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, είναι η ακόλουθη:

«Σήμερα αποχαιρετάμε με θλίψη έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν πραγματικό «θρύλο» τον Σάββα Θεοδωρίδη. Έναν γνήσιο Ολυμπιακό, ο οποίος συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομά του με την ομάδα που λάτρευε. Αφιέρωσε τη ζωή του στον Ολυμπιακό, υπηρετώντας τον με πάθος από όλες τις θέσεις: ως τερματοφύλακας, ως αντιπρόεδρος της ομάδας, ως γενικός αρχηγός, ως επίτιμος πρόεδρος, μα περισσότερο απ’ όλα ως ο μεγαλύτερος οπαδός της.

Αποτέλεσε για πολλές δεκαετίες την ψυχή της ομάδας. Τον γνώρισα μικρό παιδάκι καθώς υπήρξε φίλος του πατέρα μου και είχα την τιμή να συνυπάρξουμε μαζί στον Ολυμπιακό για περισσότερα από 20 χρόνια.  Τον ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για όσα μας δίδαξε με το ήθος και την προσωπικότητά του.

Μεγάλη η χαρά που μας προσέφερες να βρίσκεσαι κοντά μας ως το τέλος, αγέρωχος και χαρούμενος, παρά την επιβαρυμένη σου υγεία, στην απονομή του 45ου Πρωταθλήματος της ομάδας μας και να δώσεις την ευκαιρία στον ηγέτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη να σε τιμήσει  όπως σου άξιζε.

Θερμά συλλυπητήρια στον Θόδωρο, τον Δημήτρη και όλους τους συγγενείς και οικείους του.

Θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε πάντα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button