ΜΠΑΣΚΕΤΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Απίστευτος Λίνας Κλέιζα!

Το έντονα συναισθηματικό του δέσιμο με τους Πρωταθλητές Ελλάδας ανέδειξε ο βετεράνος διεθνής Λιθουανός φόργουορντ.

Ο Λίνας Κλέιζα αποτελεί μία ξεχωριστή φυσιογνωμία στο διεθνές μπασκετικό στερέωμα.
Μπορεί να αγωνίστηκε για μία μόλις σεζόν στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα την περίοδο 2009-10, ωστόσο παρά το γεγονός ότι έμεινε για μία μόλις χρονιά στο Λιμάνι κατακτώντας τότε το Κύπελλο Ελλάδας, φτάνοντας μέχρι και τον τελικό της Ευρωλίγκας στον τελικό του Παρισιού κόντρα στην Μπαρτσελόνα, εντούτοις «δέθηκε» τρομερά με τον Θρύλο και τον συγκλονιστικό του κόσμο!
Το έντονα συναισθηματικό του δέσιμο, το φανέρωσε ο βετεράνος φόργουορντ στην συνάντηση που είχε με τους Έλληνες δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν την προπόνηση της Λιθουανίας, η οποία είναι η αντίπαλος της Ελλάδας στα προημιτελικά του Eurobasket.
Ο βετεράνος φόργουορντ βρίσκεται στο επιτελείο της ομάδας του Ρίμας Κουρτινάιτις. Κατά την αποχώρησή του από την σημερινή προπόνηση, αντιλήφθηκε τους απεσταλμένους από τη χώρα μας.
Και άρχισε να τους φωνάζει «αγαπάω τον Ολυμπιακό»!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button