ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απειλές αποχώρησης ΠΑΟ αν δοθεί wild card στον Ολυμπιακό(Video)

Μπορεί ο Ολυμπιακός να απουσίαζε από τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ αλλά ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε και πάλι με τους “Ερυθρόλευκους” .Με τον  Μάνο Παπαδόπουλο να αναφέρει πως αν δοθεί wild card στους “Ερυθρόλευκους” ο Παναθηναϊκός θα αποσυρθεί από το Πρωτάθλημα.

Η πρόταση  για wild card  ήρθε απο την πλευρά του Ιωνικού ωστόσο ο κος Παπαδόπουλος ήταν ξεκάθαρος.

«Δεν θα αποδεχθούμε να ανεβεί με πραξικόπημα ο Ολυμπιακός στην Α1. Αν ήθελε ας έφτιαχνε ομάδα να ανεβεί. Αν γίνει πραξικόπημα δε θα παίξουμε εμείς.Μας έφτυσε ως ΕΣΑΚΕ ζητώντας παράνομα κάτι που όλοι ομόφωνα έλεγαν ΟΧΙ και τώρα θα ανέβει με πραξικόπημα;»

Είναι ξεκάθαρο  πλέον  ότι  χωρίς Ολυμπιακό και δεύτερη χρονιά δεν μπορεί να γίνει Πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνουν όλοι ακόμα και ο Παναθηναϊκός που μέσα σε δύο μέρες εκτοξεύει απειλές αποχώρησεις από Ευρωλίγκα και Πρωτάθλημα.

Κατα τα άλλα ,οι ομάδες πρέπει να καταθέσουν 200.000 ευρώ (αυτά τα χρήματα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου), εκ των οποίων τα 60.000 για την εγγυητική και τα υπόλοιπα να υπάρχουν σε λογαριασμό ειδικού σκοπού του ΕΣΑΚΕ, ως εχέγγυο για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button