ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Απαρτία και σκληρή δουλειά

Είναι αλήθεια πώς το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας έχει πολλή προπόνηση. Αλλά στην εκκίνηση το βάρος έχει πέσει σε ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση. Γιατί το καλοκαίρι μια ομάδα «χτίζει». Ώστε να μπορέσει να «θερίσει» μέσα στο χειμώνα. Δηλαδή αυτό που κάνουν ο Ζέλικο Μπάμπιτς και οι παίκτες του. Απαρτία και σκληρή δουλειά.

Απαρτία στην προετοιμασία

Αν και στην πρώτη προπόνηση της περασμένης Δευτέρας υπήρξαν απουσίες, αυτές ανήκουν στο παρελθόν. Αξίζει να σημειωθεί πώς από την αφετηρία έλειψαν οι Σάββας, Κοτανίδης και Κανδύλας. Ωστόσο τόσο ο αρχηγός όσο και οι άλλοι δύο διεθνείς παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας συμμετέχουν, πλέον, κανονικά στην προετοιμασία. Επιπρόσθετα μέσα στην πρώτη εβδομάδα οι παίκτες πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις. Άρα συνεχίζουν απρόσκοπτα τις προπονήσεις, καθημερινά στο «μπαλόνι» του ΣΕΦ.

Δουλειά και φιλικά

Όπως είναι γνωστό, ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει για άλλη μια χρονιά στο διεθνές τουρνουά «Krste Andonovski». Δηλαδή το διάστημα 20-24 Αυγούστου, στην Οχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας. Βέβαια, πριν το τουρνουά στη γειτονική χώρα, ο πρωταθλητής θα δώσει ένα ακόμα φιλικό. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα γίνει παραμονές του Δεκαπενταύγουστου. Ωστόσο ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» ο αντίπαλος. Εξάλλου, η αποστολή θα αναχωρήσει στις 19/8 το πρωί για την Οχρίδα. Επιπλέον, η επιστροφή θα γίνει στις 25 Αυγούστου, αντίστοιχα. Απαρτία και σκληρή δουλειά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button