ΜΠΑΣΚΕΤ

Η απάντηση Μπαφέ στον Γιαννακόπουλο

Στο περιθώριο της κλήρωσης των διαιτητών του 4ου τελικού Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Χρήστος Μπαφές είχαν διάλογο με θέμα το τοξικό κλίμ α που έχει δημιουργηθεί .

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, απευθύνθηκε στον Χρήστο Μπαφέ με την εξής ατάκα: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πλακωνόμαστε. Για το καλό του αθλήματος, για το καλό των χορηγών; Κόψατε τους δημοσιογράφους από το τσάρτερ επειδή δεν έγραψαν αυτά που έκανα με την Μακάμπι. Τι έκανα εγώ στους Αγγελόπουλους; Μα την Παναγία, θέλω οι άνθρωποι να είναι καλά».

Από την πλευρά του ο Sports Director του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Οι Αγγελόπουλοι δεν τα έχουν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τα έχουν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που κάνει τις συγκεκριμένες αναρτήσεις και προσπαθούν να προστατέψουν την ομάδα τους. Δεν σηκώνουμε σκόνη. Επίσης, όταν λες για τους δημοσιογράφους δεν στα μετέφεραν καλά. Δεν τους κόψαμε γι αυτά που έκανες με την Μακάμπι, αλλά από τη στιγμή που χρησιμοποιούν τους προσωπικούς σου λογαριασμούς στο Instagram, είπαμε να χρησιμοποιούν τα πάντα που αφορούν το μπάσκετ. Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται σε προσωπικό επίπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button