ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τον Βασίλη Ζαγαρίτη

Εδώ και πολύ καιρό έχουμε τονίσει στο Redaroume πώς η απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία για τον Ολυμπιακό. Έτσι όπως πάει η κατάσταση με τον Ρέαμπτσιουκ, στο τέλος ο Μολδαβός θα «σκάσει». Με τον στόχο να έχει «κλειδώσει». Αντίστροφη μέτρηση για τον Βασίλη Ζαγαρίτη.

Προχωράει για τον Ζαγαρίτη

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις. Τα έβαλαν κάτω, ανέλυσαν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της καθεμιάς και διαπίστωσαν ποια είναι εκείνη που ταιριάζει καλύτερα από κάθε άλλη στο φετινό ρόστερ. Αυτή είναι του Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο 20χρονος Έλληνας αριστερό μπακ που ανήκει στην ιταλική Πάρμα. Ο ίδιος έψαξε στους «τζιαλομπλού» να βρει θέση και χρόνο. Όμως, δεν το πέτυχε. Διότι φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο ματς της ιταλικής ομάδας. Στα τέλη Αυγούστου, στη νίκη με την Μπενεβέντο και στις 5 Δεκεμβρίου, στην ισοπαλία με την Άσκολι. Στο πρώτο ματς 10 και στο δεύτερο 20 λεπτά, αντίστοιχα. Συνολικά μισή ώρα.

Κινητικότητα για τον Ζαγαρίτη

Πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μπει στην τελική ευθεία για την απόκτησή του. Παρότι η Κροτόνε και η Κοζέντσα έχουν κάνει τις κινήσεις του, ο Θρύλος έχει τον πρώτο λόγο. Η προεργασία που έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι» όλο αυτό το διάστημα, τους καθιστά τον πιθανότερο προορισμό για τον Βασίλη Ζαγαρίτη. Ποντάροντας και στην επιθυμία του νεαρού να γυρίσει πίσω στην πατρίδα. Να βρεθεί σε ένα περιβάλλον πιο φιλικό και γνώριμο. Ένα περιβάλλον που θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί. Τί καλύτερο από το Ρέντη; Αντίστροφη μέτρηση για τον Βασίλη Ζαγαρίτη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button