ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντίστροφη μέτρηση για Ροντρίγκες

Οι Τούρκοι αναφέρουν πώς η υπόθεση του 29χρονου εξτρέμ είναι στην τελική ευθεία.

Στο στάδιο των υπογραφών μπαίνει η υπόθεση του Ολλανδού της Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με όλα λέγονται στη γειτονική χώρα.

Σίγουρα η καθυστέρηση δεν είναι πάντα θετικό σημάδι σε μια μεταγραφική υπόθεση. Όμως, στην προκειμένη περίπτωση είναι δικαιολογημένη σε μεγάλο βαθμό. Αναφερόμαστε στην υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες. Ο λόγος είναι απλός. Μια μεταγραφική υπόθεση που αφορούσε τριμερείς επαφές και διαπραγματεύσεις.

Στο παιχνίδι ήταν ο Ολυμπιακός, η Φενέρμπαχτσε και η Αλ Ιτιχάντ. Ο παίκτης δεν μπαίνει στην… εξίσωση διότι έχει πάρει θέση από νωρίς. Κι αυτή είναι να πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, να αγωνιστεί ξανά σε μια ομάδα της Ελλάδας. Οι πρωταθλητές ήταν σε συνεχή επικοινωνία τόσο με το σύλλογο της Τουρκίας όσο και με εκείνο της Σαουδικής Αραβίας.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την γειτονική χώρα αναφέρουν πώς είμαστε στη φάση της αντίστροφης μέτρησης για τον Ολλανδό εξτρέμ. Όλα δείχνουν πώς ο Ροντρίγκες θα έρθει στον Ολυμπιακό. Με την υπόθεση να τελειώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο οριστικά και τον 29χρονο εξτρέμ να ταξιδεύει για την Ελλάδα.

Πριν από λίγο, μάλιστα, έγινε γνωστό πώς η Φενέρμπαχτσε διέκοψε τον δανεισμό του Γκάρι Ροντρίγκες από την Αλ Ιτιχάντ. Ο παίκτης είχε δοθεί το περασμένο καλοκαίρι από τους Σαουδάραβες στην τουρκική ομάδα, με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια. Αλλά τώρα η ομάδα της Κωνσταντινούπολης σταματά τον δανεισμό και ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για να έρθει ο Ολλανδός εξτρέμ στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button