ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντίστροφη μέτρηση για Γκαρντίνι

Λοιπόν οι εξελίξεις τρέχουν! Επομένως είναι πια θέμα… χρόνου και οι ανακοινώσεις. Πιο συγκεκριμένα, για τον νέο προπονητή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Καθώς ξεπεράστηκε το τελευταίο «εμπόδιο», που ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Αντίστροφη μέτρηση για Γκαρντίνι.

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του Γκαρντίνι

Εξάλλου, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Μιας και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει τα… χέρια με τον Αντρέα Γκαρντίνι. Αλλά ο Ιταλός κόουτς δεν είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την πολωνική Μπελχάτοβ. Όμως αυτό έγινε σήμερα. Δηλαδή «έπεσαν» οι τίτλοι… τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών. Επομένως ξεπεράστηκε και το τελευταίο «εμπόδιο» για να πιάσει… δουλειά και επίσημα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Άρα είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στον Αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ και τον 58χρονο προπονητή. Βέβαια, ο ίδιος δεν περιμένει τις ανακοινώσεις. Διότι ήδη έχει αρχίσει το σχεδιασμό της ομάδας της νέας σεζόν, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις και να δημιουργηθεί μια ομάδα ακόμα πιο δυνατή. Γιατί το πλάνο είναι να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Αντίστροφη μέτρηση για Γκαρντίνι.

Περισσότερα σε λίγο…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button