ΜΠΑΣΚΕΤ

«Αντίο πρώτε των πρώτων!»

 

Το δικό τους αντίο στον αείμνηστο Αλέκο Σπανουδάκη είπαν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού με αφορμή τον χαμό του

 

Η παλιά δόξα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, ο Αλέκος Σπανουδάκης δεν είναι πλέον ανάμεσά μας,.
Σε ηλικία 91 ετών «έφυγε» από τη ζωή Ο Θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού που συνέβαλλε τα μέγιστα για την κατάκτηση των πρώτων τίτλων του συλλόγου. Με τον Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού να στέλνει τα συλλυπητήριά του, στην οικογένεια του εκλιπόντα.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Με βαθιά οδύνη, αποχαιρετούμε τον πρώτο εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού, τον Αλέκο Σπανουδάκη! Το πρώτο ίνδαλμα όλων όσων φόρεσαν την “ερυθρόλευκη” φανέλα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, από τότε μέχρι σήμερα.

Ο Αλέκος Σπανουδάκης υπήρξε πρότυπο όλων, συμπαίκτης για κάποιος από εμάς και δάσκαλος για τους περισσότερους από τους σημερινούς Παλαίμαχους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού. Οι στιγμές που ζήσαμε κοντά του και οι ιστορίες που έχουμε να διηγηθούμε για τον Αλέκο Σπανουδάκη δεν έχουν τέλος.

Ο δικός μας «κυρ Αλέκος» έβαλε το πρώτο λιθαράκι στη δημιουργία του Ολυμπιακού μας και εν συνεχεία ίδρυσε τις Ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού μεταλαμπαδεύοντας στα νέα παιδιά τις αξίες της ομάδας του Πειραιά.

Αντίο πρώτε των πρώτων! Αθάνατος!»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button