ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανοικτή συζήτηση για το μέλλον του Ερασιτέχνη

Η προσεχή Δευτέρα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Διότι η διοίκηση θα ενημερώσει τα ενεργά μέλη του συλλόγου. Ανοικτή συζήτηση για το μέλλον του Ερασιτέχνη.

Το μέλλον του Ερασιτέχνη

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση από την πλευρά του Θρύλου: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του Σωματείου  μας, ότι την Δευτέρα 3/10 στις 18:00, στην Ιστορική Λέσχη στη Μαρίνα Ζέας θα πραγματοποιηθεί, ενημέρωση και συζήτηση με τα ενεργά μέλη της σεζόν 2022-2023, με θέμα το μέλλον του Ερασιτέχνη».

Ειδικότερα, η ενημέρωση αφορά την πορεία των τμημάτων του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα. Μετά από μια δύσκολη τριετία που πέρασε. Μια περίοδο όπου ο κορονοϊός επηρέασε ξεκάθαρα τον ελληνικό αθλητισμό. Ειδικά τον Ολυμπιακό που έχει ως μεγάλη δύναμη τον κόσμο του. Η απουσία των οπαδών, για σχεδόν δύο χρόνια από τις εξέδρες, ήταν κομβικό στοιχείο.

Ανοικτή συζήτηση

Ο Ολυμπιακός είναι ένας ζωντανός αθλητικός οργανισμός. Ο κόσμος του δεν κάνει απλά τη διαφορά. Διότι είναι η μεγάλη δύναμη του συλλόγου. Έτσι, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, με δεδομένο ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος της πανδημίας, θα ενημερώσει τα ενεργά Μέλη του Συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, όσα μέλη παραβρεθούν στην Ιστορική Λέσχη, θα ενημερωθούν για την επόμενη ημέρα. Ανοικτή συζήτηση για το μέλλον του Ερασιτέχνη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button