ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ανοίγει την Δευτέρα το τμήμα Μελών όλοι κοντά στον Ερασιτέχνη!

Ανοίγουν από την Δευτέρα (1/6) οι ανανεώσεις Μελών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και το ιδανικότερο θα είναι όλοι οι πιστοί οπαδοί της ομάδα να σπεύσουν και να εκδηλώσουν τη στήριξή τους.

 

Σε πρώτη φάση οι ανανεώσεις θα γίνονται Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ και από την Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας στη Μαρίνα Ζέας, καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 17:00-22:00.

Η ώρα της στήριξης στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό καταφθάνει!

Την ερχόμενη Δευτέρα 1η Ιουνίου ανοίγει το τμήμα μελών για εγγραφές και είναι η ιδανικότερη ευκαιρία για τους πιστούς οπαδούς της ομάδας να εκφράσουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια μας έχει κάνει όλους υπερήφανους με τις κατακτήσεις τροπαίων και τις τεράστιες διακρίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία όπου η συγκυρία της υγειονομικής κρίσης λόγω του κορωνοϊού έχει δημιουργήσει τρομερά προβλήματα κάθε φύσεως, ο κόσμος να σταθεί αρωγός και να δηλώσει την ασπίδα του στην ομάδα που τον έχει κάνει υπερήφανο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 1 Ιουνίου θα τεθούν σε κυκλοφορία η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2020-2021.

Τα οικονομικά δεδομένα μετά τον αθλητικό αποκλεισμό, αλλάζουν τις ισορροπίες, όχι όμως και τους στόχους.
Ο Ολυμπιακός γεννήθηκε και υπάρχει για να πρωταγωνιστεί, κάτι που απέδειξε και μέσα από τις οικονομικές αντιξοότητες στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.
Αρωγός στην προσπάθεια και την κυριαρχία του σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπήρξε πάντα ο κόσμος του, για τον οποίο νιώθουμε ευγνωμοσύνη και την ανάγκη να τον ευχαριστούμε κάθε στιγμή.
Φέτος, υπάρχουν τρεις κατευθύνσεις : συσπείρωση, στήριξη, περηφάνια. Η «ζωή»  των Ερασιτεχνικών τμημάτων, δίνει ζωή και σε εμάς!

Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!

ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

• Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ

• Από την Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας στη Μαρίνα Ζέας, καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 17:00-22:00.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button