ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανίκανη η ΕΠΟ, η Αστυνομία θα ζητήσει τη μετάθεση του ντέρμπι

Η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς και η άφιξη του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, στην Ελλάδα, στις 7 Δεκεμβρίου, οδηγούν την ΕΛ.ΑΣ. σε αδιέξοδο. Με την Διοργανώτρια Αρχή να τα έχει ως συνήθως χαμένα…

 

Γελάει ο κόσμος με την ανοργανωσιά που κχαρακτηρίζει την ΕΠΟ … Η αστυνομία έριξε άκυρο για την διεξαγωγή του ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο για το πρώτο ματς της φάσης των «16» και η ΕΠΟ… ψάχνεται, για ακόμη μία φορά!

Τη μετάθεση της προγραμματισμένης για τις 6 Δεκεμβρίου αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (21:00), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας θα ζητήσει εγγράφως η ΕΛ.ΑΣ.
Η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς και η άφιξη του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, στην Ελλάδα, στις 7 Δεκεμβρίου, για να συμμετάσχει στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας, απαιτούν υψηλά μέτρα ασφαλείας και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Κατόπιν τούτου θεωρείται αδύνατο για την Αστυνομία να διαθέσει προσωπικό και για το ντέρμπι «αιωνίων» του Κυπέλλου.
Στις 7 Δεκεμβρίου διεξάγεται και ο αγώνας ΑΕΚ-Άρης και δεν αποκλείεται να υπάρξει αίτημα μετάθεσης και αυτού του αγώνα από την ΕΛ.ΑΣ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button