ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζήτηση έδρας για τον πρωταθλητή Ευρώπης

Το πρόβλημα με τα κολυμβητήρια της χώρας μας πλέον διογκώνεται και στη μακρά λίστα των ανενεργών κολυμβητηρίων όπως όλα δείχνουν θα μπει και το Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Ένα πρόβλημα χρόνων φαίνεται φέτος να διογκώθηκε και παρά τις προσπάθειες των διοικούντων των ερυθρόλευκων που τρέχουν να προλάβουν όμως αυτό δεν φαίνεται να είναι εφικτό καθώς μέχρι το τέλος του χρόνου στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά θα παραμείνει κλειστό.

Από τις αρχές του καλοκαιριού έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στο Παπαστράτειο για την αλλαγή του στεγάστρου αλλά όσο περνάει ο καιρός δημιουργούνται και έρχονται στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα καθώς διαπιστώθηκε πώς υπάρχει θέμα και με ορισμένους από τους στύλους στήριξης κάποιοι από αυτές έχουν πρόβλημα διάβρωσης κι αυτό δημιουργεί θέμα ασφάλειας για το κολυμβητήριο. Και όλα αυτά σε ένα κολυμβητήριο που καθημερινά δίνουν το παρών εκατοντάδες κόσμου χιλιάδες παιδιά αλλά και που αγωνίζεται ο Εθνικός και ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός που την Τετάρτη έμαθε τις ομάδες που θα δώσει τις μάχες του στο Τσάμπιονς Λίγκ αλλά ακόμα δεν ξέρει που θα υποδεχθεί την Γιουγκ την Σπαντάου την Ζόλνοκ.

Είναι ποτέ δυνατόν να συμβαίνει αυτό ο Ολυμπιακός, ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός να ταλανίζεται από ένα τέτοιο σοβαρό πρόβλημα, την ώρα που θα έπρεπε να έχει ένα υπερσύγχρονο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων. Βέβαια αυτό δεν πρέπει να πολύ νοιάζει τους διοικούντες αυτής της άμοιρης της χώρας αφού προτίμησαν να φτιάξουν το καλοκαίρι το κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας των Ιωαννίνων του Ηρακλείου και εγώ δεν ξέρω που άλλου. Βέβαια δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα σωματεία καλά έκαναν και εκμεταλλεύτηκαν ότι τους δόθηκε απλά αναρωτιέμαι από το να κοιτάξει η πολιτεία που θα στεγαστεί ο μεγαλύτερος σύλλογος και ο μεγαλύτερος πρεσβευτής του Ελληνικής υδατοσφαίρισης στην Ευρώπη κοιτάνε αλλά για άλλα.

Αλλά εντάξει δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι αφού ο κύριος Συνοδινός και οι λοιποί αποφάσισαν να στείλουν τις μικρές εθνικές ομάδες που φέτος μας χάρισαν τόσα μετάλλια στην Πάρνηθα ενώ όλοι οι αθλητές και τα σωματεία βρίσκονται στα Νότια προάστια κάπου θα βρουν κάποια στέγη και για εμάς που θα πάει… Ποιος ξέρει.. Δεν ξέρω λύσεις υπάρχουν πολλές ιδέες ακόμα περισσότερες. Υπάρχει το Ολυμπιακό κολυμβητήριο στο ΟΑΚΑ, αλλά πραγματικά είναι δύσκολο  αυτό να συμβεί και για λόγους επικινδυνότητας καθώς δίπλα θα αγωνίζεται η μπασκετική και ποδοσφαιρική ΑΕΚ αλλά και ο μπασκετικός και ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός. Φυσικά στην Αθήνα είναι δύσκολο ένα κολυμβητήριο που να πληρεί όλες τις προδιαγραφές και να γίνει «έδρα» για την ομάδα του Πειραιά στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, για αυτό και οι ερυθρόλευκοι σκέφτομαι και την λύση της επαρχίας. Στην κορυφή υπάρχει το καινούργιο κολυμβητήριο της Πάτρας, εκεί όπου ο λαός της ομάδας μας είναι τεράστιος και σίγουρα θα στηρίξει την ομάδα με τον τρόπο του ενώ υπάρχει και η λύση  της Τρίπολης. Βέβαια υπάρχει και το κολυμβητήριο του Βόλου, αλλά η απόσταση είναι ένα πρόβλημα. Τι μέλει γενέσθαι σύντομα θα το μάθουμε…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button