ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναζητεί πρόκριση με την «σταχτοπούτα» Τζιρόνα

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ-19 του Ολυμπιακού φιλοξενεί την ισπανική ομάδα με φόντο το εισιτήριο για τους «16» του Youth League (17:00, CS2).

Το ευρωπαίκό της ταξίδι συνεχίζει απτόητη η Πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι φιλοξενούν στη φάση των «32» του Youth League σήμερα την Τζιρόνα στις 17:00 (Cosmote Sport 2 ) στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη.
Η αναμέτρηση είναι μονή, με διαδικασία πέναλτι να ακολουθεί σε περίπτωση ισοπαλίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια της υπεράσπισης του τίτλου που κατακτήθηκε πέρυσι, έχοντας μπει στον θεσμό από τον 2ο γύρο του μονοπατιού των πρωταθλητών.
Η ομάδα του Ρομέν Πιτό δεν αντιμετώπισε αρχικά κανένα πρόβλημα ενάντια στην Ταλίνα Κάλεβ (5-0, 2-1), ενώ στη συνέχεια άφησε εκτός και την Τρέντσιν (4-1, 1-1).
Οι Καταλανοί από την άλλη, μετέχουν φέτος, όπως και η ομάδα των Ανδρών, για πρώτη φορά στον θεσμό, παίζοντας στη league phase.

Οι «ερυθρόλευκοι» από τη μεριά τους, είναι αήττητοι εντός έδρας από τον Νοέμβριο του 2023, ενώ στον συγκεκριμένο θεσμό προέρχονται από 13 αγώνες χωρίς ήττα (9-4-0).
Διαιτητής: Βέργκουτ (Βέλγιο)
Βοηθοί: Χέιρολφ, Τάιστερς (Βέλγιο)
4ος: Κόκκινος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button